Introductie

Ben jij iemand die actief zoekt naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en vernieuwingen in de zorg en ligt het stimuleren van professionals en partijen daarin in jouw natuurlijke aard? Ben je nieuwsgierig en heb je het vermogen om nieuwe markten je thuis te maken en daar verbindingen te leggen? Herken jij je in de kernwaarden resultaatgericht, ondernemend en verbindend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Steunpunt KOEL ZorgImpuls zijn wij voor 32 tot 38 uur op zoek naar een Adviseur. Als Adviseur begeleidt en adviseer je bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnszorg en tussen de eerstelijnszorg en andere zorgdomeinen. Dit kan betrekking hebben op verschillende thema’s zoals de versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, ouderenzorg, GGZ en geboortezorg. Je zoekt actief naar kansen voor nieuwe initiatieven en innovaties en wil daar ook de professionals en partijen in meenemen. Je maakt samenwerkingsvraagstukken concreet, zowel inhoudelijk als in je aanpak.

Functie-eisen

Als adviseur beschik je over de volgende kwaliteiten:
• Academisch werk- en denkniveau;
• Je bent al thuis in heel wat markten;
• Je hebt het vermogen en de nieuwsgierigheid om van nieuwe markten je thuis te maken en daar verbindingen te leggen;
• Je bent ondernemend, verbindend en resultaatgericht;
• Opdrachten werven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken en doen, en;
• Je beschikt over de nodige adviesvaardigheden en hebt ruime ervaring in (strategisch) verander- en samenwerkingsprocessen.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Adviseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle van Twist en Eva de Groot, consultants bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl

Solliciteren