Introductie

Ben jij die leidinggevende met een scherp oog voor teamvorming en procesoptimalisatie? Heb jij ervaring en affiniteit met logistieke dienstverlening binnen de farmacie en/of ziekenhuisapotheek? Weet jij op motiverende en coachende wijze persoonlijk leiderschap binnen team te stimuleren? En kan jij een sfeer van openheid en vertrouwen te creëren?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor de ziekenhuisapotheek van het Beatrixziekenhuis zoeken wij een enthousiast en resultaatgericht afdelingshoofd. Als afdelingshoofd van onze ziekenhuisapotheek geef je leiding aan een team van ongeveer 35 medewerkers (circa 25 FTE). Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en ziet toe op de kwaliteit van uitvoering van het werk. Dit doe je vanuit een positieve, oplossingsgerichte houding, waarbij je verbeteringen signaleert en aanpakt. Er zijn drie 1e apothekersassistenten die de teamleider ondersteunen bij de aansturing van het team en de uitvoering van de werkprocessen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren van vernieuwende (logistieke) beleveringsconcepten van medicatie op de verpleegafdelingen, poliklinieken en verpleeghuizen, waarbij de kwaliteit en veiligheid van de medicatie gewaarborgd is.

De strategie en visie van de organisatie vertaal je naar tactisch en operationeel beleid voor de apotheek. Dit doe je in duaal management met de gevestigd ziekenhuisapotheker. De gevestigd ziekenhuisapotheker is verantwoordelijk voor de farmaceutisch inhoudelijke onderwerpen en de aansturing van de apothekers en de farmaceutisch consulent.

Aanbod

• Een uitdagende baan bij een van de best beoordeelde ziekenhuizen van Nederland voor 32 – 36 uur per week;
• Een marktconform salaris (FWG 60 ziekenhuis CAO)
• Een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• De mogelijkheid zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg). Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen.

Functie-eisen

• Een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting management of bedrijfskunde;
• Uitstekend bedrijfsmatig inzicht en analytisch vermogen;
• Ruime ervaring met het inrichten en aansturen van (logistieke)werkprocessen;
• Uitstekende leidinggevende capaciteiten;
• Ruime ervaring met het werken in een multidisciplinaire omgeving waarbij sprake kan zijn van tegengestelde belangen;
• Uitstekende verbindende en communicatieve vaardigheden.

Organisatie

Het Beatrixziekenhuis is een compleet basisziekenhuis met locaties in Gorinchem en Leerdam. Het mag zich met recht het beste ziekenhuis van Nederland noemen. Dat is eind 2018 weer bevestigd met hoge noteringen in Elseviers Beste ziekenhuizen en de AD Ziekenhuis Top 100. In de lijst van Beste ziekenhuizen springt het Beatrixziekenhuis er zelfs uit doordat het ‘als enige ziekenhuis op alle fronten uitstekend presteert’, aldus Elsevier. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Het ziekenhuis beschikt over moderne medische voorzieningen en een breed aanbod van specialismen. Het Beatrixziekenhuis maakt deel uit van de Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg en is centraal gelegen in het land (Amsterdam +/- 70 km, Utrecht +/- 40 km).

De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor zowel klinische als poliklinische patiënten alsmede de bewoners van de verpleeghuizen binnen de Rivas Zorggroep. Op het niveau van de individuele patiënt worden binnen de apotheek onder andere cytostatica en immunomodulantia voor toediening gereed gemaakt.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft het afdelingshoofd apotheek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alies ten Doeschate, Consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.