Afdelingshoofd Kindergeneeskunde

Introductie

Heb jij hart voor de zorg en kindergeneeskunde? Ben jij de leidinggevende die een team kan verbinden met andere afdelingen binnen en buiten de organisatie? Wil jij graag jouw innovatieve visie en ervaring inzetten om zo het beste resultaat te behalen voor de patiënt en afdeling?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor de afdeling Kindergeneeskunde van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zoeken wij een proactief en verbindend Afdelingshoofd Kindergeneeskunde. Als Afdelingshoofd Kindergeneeskunde val je onder de Manager Business Unit en geef jij leiding op operationeel en tactisch niveau aan de kinderafdeling, de polikliniek en de ondersteunende dienst (23 FTE). Hierin word je ondersteund door twee zorgcoördinatoren. Jij signaleert verbeterpunten en stuurt actief aan op innovatieve ideeën over zorgoptimalisatie. Bovendien ben jij de missing link in de verbinding van de afdeling met anderen binnen en buiten de organisatie. Verder toon je faciliterend en daadkrachtig leiderschap, waarbij je het team coacht en inspireert door hen vertrouwen en verantwoordelijkheden te geven.

Daarnaast:
– Zorg je voor een efficiënte en effectieve overleg- en communicatiestructuur;
– Draag je integrale verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering met de focus op procesoptimalisatie, efficiencywinst en zorgkwaliteit;
– Weet je jouw team de ruimte te geven en te inspireren om het beste uit elkaar te halen;
– Fungeer je als het aanspreekpunt voor de medische specialisten;
– Houd je je naast jouw leidinggevende taken ook bezig met ziekenhuis brede projecten.

Functie eisen

– Je hebt HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde en gezondheidszorg;
– Je hebt leidinggevende ervaring binnen de gezondheidszorg, bij voorkeur ervaring met specialistische teams;
– Kennis van kindergeneeskunde is een pré;
– Je bent van nature een coachend leidinggevende, met vooral goede sociale vaardigheden; een stimulerende, motiverende en inspirerende houding;
– Je bent proactief, creatief en bezit over een gezonde hoeveelheid doorzettingsvermogen;
– Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, waardoor je op verschillende niveaus kan communiceren, samenwerken en verbinden.

Aanbod

Een uitdagende functie binnen het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis voor 36 uur. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals. Binnen dit team staat kwalitatieve zorg centraal. De functie van Afdelingshoofd Kindergeneeskunde is ingeschaald in FWG 60 CAO ziekenhuizen. Daarnaast heb je recht op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectieve zorgverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.

Organisatie

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medische specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duivenland. Hun missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor hun naasten. Dit is voor hen net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken ze veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. De kernwaarden van CuraMare zijn deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. Ze werken vanuit deze kernwaarden met meer dan 2800 professionals dagelijks samen om de cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau in de zorg en werft het Afdelingshoofd Kindergeneeskunde. Voor meer informatie kun je contact opnemen met George Lim of Ingrid Romme op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door een reactie achter te laten vóór maandag 13 april voorzien van korte motivatie, recent CV. Het maken van een e-assessment maakt deel uit van de procedure.

Solliciteren
2020-03-29T15:45:04+01:0023-03-2020|