Afdelingshoofd OK & CSA

Introductie

Is snel schakelen op een complexe en dynamische afdeling je op je lijf geschreven? Weet jij met oog voor uiteenlopende belangen tot het optimale resultaat te komen samen met je team en de vakgroepen? En wil jij jouw capaciteiten, kennis en ervaring inzetten op de afdeling OK & CSA van een van de beste ziekenhuizen van Nederland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor de afdelingen OK & CSA van het Rivas Beatrixziekenhuis zoeken wij een enthousiast en betrokken Afdelingshoofd.
Als Afdelingshoofd OK & CSA geef je leiding aan een team van ongeveer 70 FTE. Het team bestaat uit een groep gemotiveerde, betrokken en leergierige medewerkers die zich maximaal inzetten voor het succesvol laten verlopen van werkzaamheden. Je ressorteert onder de Manager Zorg en Bedrijfsvoering en werkt nauw samen met de verschillende vakgroepen die opereren binnen het OK-complex en de vakgroep Anesthesie
Als afdelingshoofd ben je uiteraard verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van het OK complex en de CSA. Hierin word je bijgestaan door de dagcoördinatoren. De afdelingen zijn continu in ontwikkeling en jij als afdelingshoofd bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en weet deze te implementeren in het Beatrixziekenhuis. Daarnaast vertaalt het Afdelingshoofd OK & CSA de strategie en visie van de organisatie naar tactisch en operationeel beleid voor de afdelingen.

In het realiseren van de hiervoor genoemde ambities is het Afdelingshoofd OK & CSA verantwoordelijk voor o.a. de bedrijfsvoering en een goede kwaliteit van dienstverlening. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met medisch specialisten en andere afdelingshoofden. Je signaleert knelpunten en neemt initiatief voor ideeën over andere werkwijzen, waardoor servicegerichtheid, processen en onderlinge samenwerking beter verlopen.

Functie eisen

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
• Je beschikt over aantoonbare leidinggevende ervaring.
• Je bent in het bezit van (of bereid tot het volgen van) een relevante managementopleiding.
• Bij voorkeur ben je bent in het bezit van een CZO-diploma anesthesiemedewerker of operatieassistent.
• Je hebt bedrijfsmatig inzicht en beschikt over analytisch denkvermogen.
• Je beschikt over uitstekende verbindende – en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

• Een uitdagende baan bij één van de best beoordeelde ziekenhuizen van Nederland voor 32 – 36 uur per week.
• Een marktconform salaris (FWG 65 ziekenhuis CAO).
• Een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• De mogelijkheid zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg).
• Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen.

Organisatie

Het Beatrixziekenhuis is een compleet basisziekenhuis met locaties in Gorinchem en Leerdam. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Het Beatrixziekenhuis maakt deel uit van de Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg en is centraal gelegen in het land.

De Raad van Bestuur Rivas Zorggroep en de directie van het Beatrixziekenhuis voorzien de komende jaren dat de uitwerking van het concept `De juiste zorg op de juiste plaats` door overheid en zorgverzekeraars verder zal worden gestimuleerd. Dit betekent voor Rivas dat zij een uitgebreide samenwerking zal zoeken met andere zorgverleners waarin met alle zorgsoorten de zorg voor de patiënt geoptimaliseerd wordt. Hierbij zullen regionale en landelijke netwerken een belangrijke rol spelen. Rivas Zorggroep heeft de ambitie het keten-denken verder te ontwikkelen en hierbij over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken.

Voor het Beatrixziekenhuis betekenen deze ontwikkelingen verschuiving van zorg van klinisch naar poliklinisch en diagnostiek, maar ook naar de eerste en nulde lijn of naar andere zorginstellingen. Dit brengt de noodzaak met zich mee om continu aandacht te hebben voor het efficiënt en effectief inrichten van de processen voor onze patiënten. Daarbij worden kansen gecreëerd door een andere rol aan te nemen in het netwerk waar de zorg geboden wordt.

Lees meer op: https://www.rivas.nl/beatrixziekenhuis/

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft het Afdelingshoofd OK & CSA. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Jamin, Consultant bij Neo-Mundo via 06-21460103 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór 11-11-2019 een CV en motivatie achter te laten via het contactformulier op de site van Neo-Mundo. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Indien gewenst kunnen er in het eindstadium van de selectieprocedure referenties worden ingewonnen van benoembare kandidaten.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.

2020-01-29T20:45:04+01:0006-01-2020|