Digitalisering in de huisartsenzorg

  • Organisatieadvies
  • 8 april 2024

Onze collega Josi Klomp heeft na 2 jaar haar opdracht geslaagd afgerond bij de Amsterdamse Huisartsenalliantie. Wij zijn enorm trots op de resultaten die ze heeft behaald! We geven haar graag het woord en wensen haar veel succes op haar nieuwe opdracht bij Amsta:

“Na een leerzame periode van twee jaar heb ik recent mijn opdracht bij de Amsterdamse Huisartsenalliantie (AHa) afgesloten.

In de afgelopen 2 jaar ben ik betrokken geweest bij het programma “Versnelling Digitalisering van de Huisartsenzorg”. Een programma voor alle huisartsen zorggroepen binnen de AHa met als doel de digitalisering binnen de huisartsenzorg in Amsterdam naar een hoger niveau te tillen. Op verschillende thema’s zijn projecten gerealiseerd. Hierbij gingen we zoveel mogelijk de samenwerking aan met de zorggroepen zodat kennis met elkaar gedeeld kan worden en het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Als afsluiting van het programma hebben we de best practices verzameld en verwerkt in een overzicht: “Digitalisering in de huisartsenpraktijk, kansen voor innovatie” (zie bijgevoegde link).

Met trots en voldoening kijk ik terug naar deze periode en ben ik dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Een speciale dank aan Doike Zweers voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking!”

Lees hier meer.