Een jubileum bij Neo-Mundo!

  • Neo-Mundo
  • 8 september 2023

Een jubileum bij Neo-Mundo! We blikken samen met Sarina de Jong terug op vijf bijzondere jaren.

Het vieren van een jubileum is altijd een speciaal moment binnen ons Neo-Mundo team. Onder het genot van een kopje koffie (en een stukje taart natuurlijk!) blikken we samen met Sarina terug op de afgelopen vijf jaar:

Bijzondere momenten
‘In vijf jaar tijd maak je natuurlijk van alles mee! Hele bijzondere momenten zoals de vijf business retreats waar ik aan heb mogen deelnemen. Van het zonnige Alicante tot aan het rustige Jünkerath; ik was er allemaal bij en elk retreat was weer anders. Wat in elk geval ieder jaar weer terugkomt is het nader tot elkaar komen, samen de stip op de horizon zetten en met frisse energie het komende jaar tegemoet gaan om Neo-Mundo een stap verder te brengen.

Daarnaast was een van de opdrachten waar ik ontzettend veel heb geleerd en een hele fijne tijd heb gehad mijn project bij Adrz, als Adviseur Kwaliteit & Veiligheid. Hier is echt mijn interesse in de ziekenhuiswereld, in combinatie met beleid en kwaliteit gegroeid. Het was een warm bad en bijzonder om te ervaren dat je óók als interim professional zo snel onderdeel kan worden van een organisatie en een hecht team.

Grappig detail trouwens: tijdens mijn sollicitatie bij Neo-Mundo had ik er niet bij stilgestaan dat het hebben van een rijbewijs best essentieel was. Ik was praktisch aangenomen, toen de vraag kwam. Mijn enthousiasme over de functie en organisatie, hebben mij het zetje gegeven om toch echt te starten met rijlessen. Drie maanden later had ik mijn rijbewijs én stond er al een auto voor me klaar. Best handig voor al die verschillende opdrachten door het hele land!

Een veranderend landschap

Natuurlijk is er in de afgelopen vijf jaar ook een heleboel veranderd. Met name het wervingslandschap waarin de uitdagingen van de krappe arbeidsmarkt ons nóg creatiever en innovatiever hebben gemaakt in het aantrekken van talent. Het is steeds essentiëler geworden om kandidaten actief op een vacature te wijzen en te enthousiasmeren. En dan moet je er als opdracht- of werkgever dus écht uitspringen.

Voor de komende vijf jaar ben ik vooral benieuwd wat er in de ouderenzorg staat te gebeuren. Tekorten in personeel, in combinatie met de dubbele vergrijzing én de beperkingen rondom beddencapaciteit maken dat een uitdagend dossier en ik ben erg benieuwd hoe we hier als sector, maar ook als maatschappij, invulling aan gaan geven. Des te mooier dat ik in mijn huidige opdracht bij CuraMare ook werkzaam ben voor de ZVGO, St. Zorg & Verpleging Goeree-Overflakkee, en de ontwikkelingen dus van dichtbij meekrijg.

Blijven groeien

En mijn eigen reis? Ik ben nog lang niet uitgegroeid bij Neo-Mundo! Ik heb de afgelopen jaren mijn ondernemerschap enorm ontwikkeld, ben gegroeid van junior naar senior consultant en voel een grote drive te blijven groeien in mijn rol binnen Neo-Mundo en ten opzichte van team Zuidwest. Nog meer focus op de strategie, zowel voor ons als team, als op professioneel vlak waar ik meer strategische opdrachten wil gaan oppakken. Onze ambitie om in heel Nederland impact te maken wordt zo steeds meer realiteit. De organisatie zien groeien, zowel in omvang als in impact, is erg mooi om te zien en draag ik heel graag mijn steentje aan bij.

Op naar de volgende vijf jaar!’