Organisatieontwikkeling vs. persoonlijke groei

  • Executive search
  • 8 april 2024

Bij Neo-Mundo kijken we graag verder dan alleen een CV. Competenties, kwaliteiten en drijfveren zijn bijvoorbeeld net zo belangrijk om te weten of iemand een match is voor onze opdrachtgevers.

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat een kandidaat op papier heel geschikt lijkt, met de juiste papieren en ervaring… maar dat het op andere gebieden “gewoon niet klikt”?

Wij geloven sterk in de kracht van assessments en zetten deze in, als leidraad in het gesprek. Samen met de kandidaat onderzoeken we de match met de functie en, nog belangrijker: of ze gelukkig zullen zijn in die rol.

Onze aanpak is daarin uniek: met een assessment gebaseerd op de Big Five duiken we diep in wat jou of jouw toekomstige medewerker écht drijft. Het assessment bestaat onder andere uit een persoonlijkheidstest, motivatietest en cognitieve capaciteitentest. De uitkomsten daarvan vormen samen de ontwikkelbaarheid op de competenties die belangrijk zijn voor het uitvoeren van de functie.

Voor kandidaten een uitgelezen kans om zichzelf beter te begrijpen, hun sterke punten te omarmen en inzicht te krijgen in hun ontwikkelingspotentieel. En voor opdrachtgevers een kans verder te kijken dan het standaard CV. Zo kunnen we een eerlijke inschatting maken of de kandidaat niet alleen past bij de opdrachtgever, maar ook bij de rol zelf.

Bij Neo-Mundo streven we naar succesverhalen waarin iedereen wint: nieuwe medewerkers die opbloeien in hun functie en organisaties die de ideale (duurzame!) match vinden. Onze persoonlijke aanpak helpt om de beste beslissingen te nemen en toekomstige successen te waarborgen.

Benieuwd naar hoe onze dienstverlening het verschil kan maken voor jouw carrière of organisatie? Laten we eens in gesprek gaan!