Introductie

Wil jij met jouw scherpe blik, helikopterview en kennis een positieve impact creëren in veranderende zorgorganisaties? Denk jij in termen van belangen van alle ‘stakeholders’ en ‘gemeenschap’, en ben jij in staat om structuur aan te brengen en het voortouw te nemen? Vind je het leuk om relaties met klanten en collega ’s aan te gaan en mensen in hun kracht te zetten naast een stuk ondernemerschap? Dan zijn wij op zoek naar jou als Business Consultant!

Functie

Als Business Consultant werk je volgens het gedachtegoed en formules van Assist, gericht op toekomstbestendige zorgorganisaties waar goed werkgeverschap en belangen van stakeholders centraal staan. Jij hebt een hart voor de zorg en levert met zorgaanbieders binnen de (geestelijke) gehandicaptenzorg, ouderenzorg, Jeugdzorg en WMO maximale waarde voor de zorgconsument, tegelijkertijd rekening houdend met zorgkosten volgens de principes van value-based health care. Het is niet altijd mogelijk voor een zorgaanbieder om inzicht te hebben in alle processen, deze continu te verbeteren of kansen te grijpen. Als Business Consultant speel je hier een belangrijke rol in voor onze opdrachtgevers binnen de continu veranderende zorgwereld.

Vanuit Assist voer jij met behulp van een organisatiescan een grondige analyse uit en vertaal je de verwachtingen en eisen van de opdrachtgever naar concrete transities in de secundaire en primaire processen vanuit de bestaande formules die garant staan voor constante verbetering in de kwaliteit van zorg. Je fungeert daarin als gesprekpartner voor bestuurders, directie en management en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast weet je de vertaalslag te maken richting de operatie. Binnen Assist zorg zelf ben jij ook continu bezig met de (door)ontwikkeling van concepten gericht op complexe uitdagingen in de gezondheidszorg. Hierdoor ben jij als Business Consultant degene die de zorgmarkt met zijn uitdagingen verder brengt.

Aanbod

Wat kan Assist jou bieden?

  • Een werkgebied in heel Nederland met een kantoor in Den Bosch, waar je onderdeel bent van een ervaren team van Business Consultants;
  • Een zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke baan voor 32 – 40 uur met een contract voor onbepaalde tijd;
  • Coaching en begeleiding, een prettige en dynamische werkomgeving waarbinnen je alle mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris (op basis van 40 uur) dat past bij je verantwoordelijkheden met aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een leaseauto, bonusregeling, mobiele telefoon en laptop.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde Master aangevuld met minimaal 10 jaar werkervaring;
  • Krijg je energie van complexe, strategische vraagstukken, ook binnen een complexe en politieke omgeving;
  • Je hebt affiniteit met zorg, maar ook met bedrijfsprocessen en strategische HR-vraagstukken;
  • Je bent een verbinder, bruggenbouwer en gevoel voor onderlinge verhoudingen;
  • Je hebt lef, bent creatief en ondernemend, pakt en ziet je kansen.

Organisatie

Assist creëert impact door zorg te vitaliseren. Ze spelen met eigen concepten in op ontwikkelingen en uitdagingen in de markt en richten zorgaanbieders zó in dat ze weer financieel gezond zijn, betere zorg kunnen leveren en klaar zijn voor de toekomst. Dat doen we door een verregaande en langdurige samenwerking aan te gaan. Assist blust geen brandjes, maar vestigen zich in het hart van de organisatie. Vanuit daar zet Assist met bewezen succesvolle concepten de lijnen uit. Samenwerking en ontwikkeling zijn de kernwoorden in de aanpak.

Assist heeft tien joint ventures met zorgorganisaties. Binnen de joint ventures werken 6.500 medewerkers voor ruim 16.000 cliënten. Assist maakt deel uit van Vebego, een groot concern en een internationale werkgever met maar liefst 42.000 medewerkers, gedragen door familiewaarden en doordrongen van ambitie. Met elkaar wil Assist maatschappelijke impact realiseren. Het doel is om in 2025 dagelijks een positieve impact te hebben op 10 miljoen mensen!

Inlichtingen

vNeo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Business Consultant. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong of Janine Vinders, consultants bij Neo-Mundo via 010-760 09 85 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 11 juli een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Assist Zorg.


Solliciteren