Business Controller

Introductie

Ben jij een ster in financiële administratie? Durf je kritisch te zijn, je stem te laten horen en weet je je collega’s te enthousiasmeren? Heb jij zin om je tanden in de (financiële) afdeling te zetten en zo mee te bouwen aan een zorgorganisatie in Amsterdam? En heb jij een passie voor het professionaliseren van de boekhouding, de (werk)processen en het beleid op planning en control?

Functie eisen

– Je brengt de inhoudelijke bagage mee en hebt de leidinggevende kwaliteiten om het team en de processen naar steeds meer professionaliteit te laten ontwikkelen;
– Je hebt een ruime financiële achtergrond;
– Strategisch denken, samenwerken, ondernemerschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden;
– Je geniet ervan om als sterke Business Partner het financieel geweten te zijn van een organisatie in transitie;
– Je kunt snel schakelen tussen verschillende niveaus.

Aanbod


– Aantrekkelijke en uitdagende functie vanaf 32 uur per week;
– Salaris max 4500 euro bruto op basis van een fulltime werkweek;
– Een afwisselende en uitdagende baan bij een complexe zorgorganisatie in transitie.

Organisatie

Voor een complexe zorgorganisatie in transitie zoeken wij een ervaren Business Controller met een stevige financiële achtergrond en affiniteit met de gezondheidszorg. Als het financiële brein van de organisatie beheers je alles binnen de diverse financieel-economische thema’s. Je bent de directe sparringpartner van het bestuur op financiële onderwerpen en zal dus op strategisch en tactisch niveau van de organisatie acteren.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau in de zorg en werft de Business Controller. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Jamin, consultant bij Neo-Mundo via 06-21460103 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door een reactie achter te laten vóór 16 december 2019, voorzien van korte motivatie en een recent cv. Het maken van een e-assessment maakt deel uit van de procedure.

Solliciteren
2019-12-15T20:30:04+01:0025-11-2019|