Introductie

Voor een Stichting die zich richt op zorginnovatie en die de communicatie tussen zorgverleners onderling en met patiënten wil helpen verbeteren zijn we op zoek naar een / Communcatie – Talent / Webredacteur voor 1,5 jaar, 12 – 16 uur per week.

Functie

Als Communcatie – talent kom je te werken op de afdeling communicatie en ben je inhoudelijk en conceptueel verantwoordelijk voor de internet- en intranetsites.

Je weet de communicatiedoelstellingen van de organisatie te vertalen in pakkende online concepten. Je schrijft uiteenlopende teksten, zorgt dat de sites up-to-date zijn en komt met nieuwe ideeën voor inhoud en functionaliteit. Ondersteunt het team met woord en daad, ook bij de organisatie van seminars, het regelen van de uitnodigingen en het gebruik van nieuwe media.

Aanbod

Geboden wordt een veelzijdige parttime opdracht met ruimte voor veel eigen inbreng. Een uitgelezen kans voor een ondernemende webredacteur die meer wil doen dan schrijven alleen. De opdracht is voor 12-16 uur per week tot eind 2014. Een mooie combinatie van thuiswerken en aanwezigheid op kantoor is mogelijk.

Functie-eisen

Je beschikt over een recente en relevante MBO of HBO opleiding en denk- en werkniveau. . Je bent een creatieve webspecialist met een heldere visie op de rol van internet voor de in- en externe communicatie Je hebt een vlotte pen, bent deadlinebestendig, snel, pro-actief, ondernemend en initiatiefrijk. Een stevige en collegiale persoonlijkheid die snel schakelt.

Organisatie

In opdracht van en in nauwe samenwerking met zorginstellingen uit de regio coördineert de Stichting verbeterprojecten. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een Zorgportaal. De Stichting biedt aangesloten instellingen ook een aantal diensten aan. Zo kunnen organisaties gebruikmaken van de veilige infrastructuur voor elektronische communicatie (glasvezelnetwerk). Daarnaast biedt de stichting nog een aantal andere diensten aan waarmee zorgverleners snel, veilig en verantwoord digitale informatie kunnen uitwisselen. Het Zorgportaal is dé plek, ook voor burgers, voor het vinden van de juiste informatie op het gebied van zorg en welzijn. Het portaal is een beveiligde webomgeving waar burgers en zorg- en welzijnsmedewerkers veilig gegevens kunnen plaatsen opdat ze kunnen uitwisselen en betrouwbare informatie snel en gemakkelijk kunnen vinden. Zo draagt Zorgportaal bij aan toegankelijke en efficiënte zorg- en hulpverlening.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neo-Mundo, Mijke Eggink, telefoonnummer: 010 – 760 09 85.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.