Introductie

Wil jij samen met ons de zorg steeds beter en toekomstbestendiger maken? Vind je het leuk en uitdagend om diverse adviesopdrachten bij uiteenlopende zorgorganisaties uit te voeren? Sta je daarnaast open om de zorg van een andere kant te ontdekken én een netwerk op te bouwen door werving- en selectieprocedures uit te voeren? En wil je dit alles doen in een enthousiast team met jonge gedreven collega’s, waar de focus ligt op persoonlijke groei en medezeggenschap in ons bedrijf?

Dan is deze baan iets voor jou!

Functie

Als Consultant bij Neo-Mundo heb je een unieke tweeledige functie. Enerzijds ben je zelf inzetbaar op opdrachten in de zorg. Dit kunnen interim- of adviesopdrachten zijn, maar ook projecten. Je kunt bijvoorbeeld ingezet worden als projectleider in de ouderenzorg of interim manager in een ziekenhuis. Kijk voor een uitgebreid overzicht van het type opdrachten ook eens op de LinkedIn pagina’s van onze consultants.

Anderzijds voer je werving- en selectieprocedures uit binnen het midden en hoger segment. Hierbij neem je het invullen van een vacature volledig of gedeeltelijk over van zorgorganisatie. Na een gedegen organisatieanalyse ga je aan de slag om de juiste kandidaten voor de functie te vinden en te selecteren.

Als consultant ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het zelfstandig uitvoeren van interim-, advies- en projectmanagementopdrachten bij diverse zorgorganisaties;
 • De werving en selectie van adviseurs, managers, bestuurders en toezichthouders: Jij weet de wens en de cultuur van de zorgorganisatie snel te doorgronden en hier de juiste persoon aan te matchen;
 • Het runnen van en meebouwen aan ‘ons’ bedrijf Neo-Mundo;
 • Het opbouwen en onderhouden van jouw eigen netwerk;
 • Het coachen en begeleiden van jouw collega’s.

Aanbod

Neo-Mundo biedt jou een zeer afwisselende baan voor 32-40 uur met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft regio Rotterdam en regio Amsterdam als uitvalsbases.

Verder bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring (binnen onze medior schaal, minimaal € 2.583 en maximaal € 4.314 per maand);
 • De zelfstandigheid en vrijheid om jouw werktijden, werkplek en aantal vakantiedagen zelf te bepalen;
 • Een laptop, telefoon en leaseauto, die je ook privé mag gebruiken;
 • Een jaarlijkse business trip naar het buitenland (als dat weer kan) en veel gezelligheid;
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met gedrevenheid om de gezondheidszorg te verbeteren en die beschikt over kennis van en ervaring in de zorg. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en een constructieve bijdrage leveren aan het laten groeien van een jong bedrijf. Werken als consultant bij Neo-Mundo betekent werken in een dynamische omgeving waarbij je veel onderweg bent naar opdrachtgevers en kandidaten.

Als consultant beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de (commerciële) zorg;
 • Affiniteit met interim opdrachten/projecten;
 • Affiniteit met bemiddeling van (interim) professionals in het midden en hogere segment van de zorg;
 • Kennis van de huidige ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
 • Een rijbewijs.

Organisatie

Neo-Mundo is een gespecialiseerd (executive)search- en adviesbureau voor de zorg. Wij doen interim-, advies- en projectmanagement opdrachten bij onze klanten in de zorg. Ook helpen we organisaties met een unieke aanpak om de juiste directie, managers en staf te vinden, te verbinden en te behouden. Daarnaast ondersteunen wij professionals van binnen en buiten de zorg bij hun ontwikkeling en loopbaanstappen. Dit alles doen wij op een persoonlijke, eigenzinnige manier en met lef.

We hebben een open, op Semco gebaseerde, cultuur: de zeggenschap ligt bij de medewerkers. Zo beslissen we gezamenlijk over arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld over salarissen en het aantal vakantiedagen, maar ook over de koers van de organisatie. Op deze manier ontwikkel je als consultant ook skills op het gebied van ondernemerschap.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Neo-Mundo voorop, zodat je kunt ontdekken hoe jij verschil kunt maken in de zorg, op korte en op lange termijn. Ben je bijv. meer van de cure of van de care? Proces en/of inhoud? En hoe kunnen we jouw talent en persoonlijkheid tot uiting laten komen?

Wij hechten veel waarde aan de sfeer binnen ons team. Iedereen mag zich welkom voelen, zichzelf zijn en zichzelf ontwikkelen. Binnen ons team heerst een familiaire sfeer, waarin je alles mag delen. Je collega’s staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen of met je mee te denken. We verliezen elkaar niet uit het oog en hebben daarom ook elke maand een kantoordag waar we elkaar zien, bijpraten en de dag afsluiten met een (digitale) borrel.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Meer weten? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina of de LinkedInpagina’s van onze consultants! En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie. Bel Daniëlle van Twist of Eva Baas voor meer info op 010 76 00 985. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten voor 10 mei. Een digitaal assessments maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteren