Introductie

Ben je eraan toe om je recruitment expertise in te zetten voor verschillende zorgorganisaties? Kun jij als geen ander creatief en doordacht de toppers uit de (krappe) markt halen? Heb je zin om je daarnaast te verdiepen in werkgeverswaarden, candidate experience en arbeidsmarktcommunicatie?
En wil jij d.m.v. een opleiding in korte tijd doorgroeien tot high end recruiter?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Wij detacheren onze Consultants Recruitment op diverse opdrachten in de zorg en zoeken daarvoor enthousiaste Recruiters die houden van uitdaging en willen groeien. Je zult ‘on-boarden’ bij onze klanten om hun recruitment in al zijn facetten te helpen uitvoeren en helpt de in-, door- en uitstroom naar een next level te brengen. Je helpt talent dat nodig is te bereiken, aan te trekken en te binden. Daarin word jij ondersteund door experts in Zorg, Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. En dat met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

Naast het uitzetten van inhoudelijk sterke en pakkende vacatureteksten, beoordelen van kandidaten en het voeren van selectiegesprekken, houd jij je ook bezig met het bepalen van de werkgeverswaarden. Je ontdekt en deelt inzichten in de arbeidsmarkt, adviseert over de kanalenmix en monitort resultaten. Ook ontwikkel en implementeer je, samen met collega’s en experts, de gewenste ‘candidate-experience’ strategie. Er komt van alles op je pad en je mag je expertise uitbreiden.

Aanbod

Een jong, fris en gemotiveerd team, met juniors, mediors en seniors waardoor iedereen iets van elkaar kan leren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we oprecht met elkaar kunnen lachen en dat we samen leuke dingen kunnen doen. Zo gaan we ieder jaar op business retreat naar het buitenland om samen de richting van het bedrijf vast te stellen. Je hebt dus ook de ruimte om samen met ons actief mee te denken over de richting van Neo-Mundo.

Verder vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf als professional kan blijven ontwikkelen. Wij bieden je de mogelijkheid afwisselende opdrachten te doen, waardoor je je expertise continu kan uitbreiden. Tijdens deze opdrachten wordt je actief begeleid door een expert Recruiter. Deze expert Recruiter kijkt met jou mee wanneer jij daar behoefte aan hebt. Naast deze actieve begeleiding kun je je ook verder ontwikkelen door het volgen van opleiding en trainingen. Zo krijgen al onze Consultant Recruiters de mogelijkheid een opleiding te volgen aan de Recruiting Academy (https://recruitingacademy.nl/) en daarnaast moedigen wij het bijwonen van congressen en seminars aan.

Verder is er bij Neo-Mundo ook flexibiliteit over het aantal uren dat je werkt. Ook kun je rekenen op een concurrerend startsalaris vanaf €2495,- afhankelijk van ervaring en opleiding. Tot slot krijg je de beschikking over een laptop, telefoon en leaseauto, ook voor privégebruik.

3 redenen waarom dit iets voor je is
• Je weet in korte tijd een organisatie en de bedrijfscultuur te doorgronden;
• Je bent proactief en ondernemend;
• Je kunt mensen in beweging brengen.

3 redenen waarom dit niets voor je is
• Je vindt het moeilijk nieuwe mensen te leren kennen;
• Je hebt moeite met multitasken;
• Je vindt het moeilijk in een veranderende omgeving te werken.

Functie-eisen

• 1 – 3 jaar ervaring als recruiter, ervaring opgedaan in de gezondheidszorg is een pré
• HBO werk- en denkniveau;
• Je bent gedreven en hebt affiniteit met de zorg;
• Je bent bedreven in de moderne vormen van werving, zoals social media en sourcing;
• Je bent vastberaden, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
• Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie.

Organisatie

Neo-Mundo is een gespecialiseerd search- en adviesbureau voor de zorg en meer. Wij zijn partner voor onder andere de zorg, sport, welzijn, preventie, toeleveranciers en bedrijven voor de zorg in heel Nederland.

Organisaties helpen wij met een kritische analyse en doeltreffende aanpak om de juiste directie, managers en staf te vinden, verbinden en te behouden. Mensen die zich bewezen hebben en de ambities voor de toekomst waarmaken. Ook adviseren wij bij vraagstukken op het gebied van arbeids- en organisatieontwikkeling. Daarnaast detacheren wij recruiters bij verschillende zorg instellingen, om de zorg van binnenuit beter te maken.

Samen komen wij tot resultaat. Persoonlijk, gepassioneerd, verbindend en vernieuwend kenmerkt onze aanpak. Zo wil Neo-Mundo het verschil maken en bijdragen aan de toekomst van organisaties en professionals.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Baas, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.