Introductie

Heb jij, net als wij, hart voor de zorg? Word jij enthousiast van werken aan (complexe) vraagstukken bij verschillende zorgorganisaties? Lijkt het je daarnaast leuk om de juiste managers en directieleden te vinden voor onze opdrachtgevers? En dat allemaal binnen een ambitieus team in de regio Noordwest-Nederland binnen een organisatie waar conventionele regels overboord gegooid worden?


Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Functie

Als consultant bij Neo-Mundo heb je een drieledige functie. Allereerst, ben je actief op interim opdrachten binnen zorgorganisaties, bijvoorbeeld als projectleider, adviseur of bestuurssecretaris. Niet alleen de opdrachten, maar ook de sectoren zijn divers, we zijn onder meer actief in ziekenhuizen, eerstelijnszorg, VVT en GGZ. Je gaat aan de slag met complexe vraagstukken en verbetert de zorg van binnenuit. Je brengt een organisatie in beweging en zorgt ervoor dat die beweging zich voortzet na het afsluiten van de opdracht. Ben je benieuwd naar concrete voorbeelden van opdrachten die onze consultants uitgevoerd hebben? Bekijk dan eens de LinkedIn-pagina van Maaike Melchers of Josi Klomp.


Daarnaast werk je samen met een collega aan de werving van een manager, directeur of toezichthouder, waarbij je eerst een gedegen organisatieanalyse uitvoert en daarna samen met de opdrachtgever een helder profiel opstelt. Vervolgens ga je op zoek naar een mix aan kandidaten, die het verschil kunnen maken voor de betreffende organisatie. Dit houdt in dat je in een relatief kort tijdsbestek ontzettend veel zorgorganisaties en hun culturen/processen van binnenuit kan leren kennen.


Verder onderhoud je middels relatiebeheer jouw (zorg)netwerk. Je draagt actief bij aan het uitbreiden van het netwerk en de ontwikkeling van nieuwe diensten. Hierdoor spreek je veel netwerkcontacten uit de zorg en bouw je relaties op die niet alleen nu, maar ook in je verdere carrière heel waardevol kunnen zijn.


Als team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van Neo-Mundo. Dit doen wij geheel volgens Semco-stijl. Dit houdt o.a. in dat Neo-Mundo een platte organisatiestructuur heeft, waarin je eigenaarschap pakt binnen een domein van Neo-Mundo en eenieder verantwoordelijkheid heeft voor het resultaat. Jouw expertise en kennis van het vak is hierin van groot belang. De komende jaren zal Neo-Mundo blijven groeien in aantal medewerkers en de regio’s waarin we werkzaam zijn. Als medior consultant zorg je voor adequate ondersteuning van (junior) collega’s en zorg je ervoor dat er goede samenwerking plaatsvindt tussen teams en onderling met de collega’s.


Deze unieke combinatie van werkzaamheden maakt dat jij je als consultant binnen de zorg kan onderscheiden. Door je interim opdrachten weet je als geen ander uit eerste hand welke ontwikkelingen er spelen in de zorg. Je weet hierdoor bij jouw werving en selectie opdrachten de koppeling te maken naar de juiste persoon op de juiste plek.

Aanbod

Werken bij Neo-Mundo betekent een afwisselende baan met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft twee vaste kantoren: Utrecht (hoofdkantoor) en Rotterdam. Het team Noordwest-Nederland is zich aan het uitbreiden en daarom op zoek naar een nieuwe collega.

Wij bieden jou:

Een werkweek van minimaal 32 en maximaal 36 uur

Flexibiliteit in werktijden en -locatie, je deelt je eigen agenda in;

Een marktconform salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring(maximaal € 4.469 per maand bij fulltime dienstverband (36u));

Een laptop, telefoon en leaseauto;

Een onbeperkt aantal vakantiedagen; Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt en wanneer je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkeling;

Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, door opleidingsbudget, coaching en teamtrainingen;

Een baan waarbij je jouw netwerk in de zorg kunt uitbreiden;

Een jaarlijkse business trip naar het buitenland met alle collega’s, maandelijkse borrels en veel gezelligheid;

Werken in een Semco-stijl bedrijf; Je mag meedenken en meewerken in de bedrijfsvoering, HR en/of de uitbreiding van onze dienstverlening en daardoor leren hoe het is om een bedrijf te runnen.

Functie-eisen

Als medior consultant bij Neo-Mundo beschik je over:

WO werk- en denkniveau;

Werkervaring en bekendheid binnen de zorg (of het sociaal domein);

Affiniteit met complexe (interim) opdrachten en vraagstukken in de zorg;

Ervaring met projectmatig werken;

Affiniteit met coaching en/of persoonlijke begeleiding;

De uitdaging zien van het ontmoeten en bemiddelen van managers, directieleden en toezichthouders, ervaring is geen vereiste;

Kennis van en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;

Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een consultancy- en searchbureau specifiek voor de zorg en wordt gerund door ±15 consultants. Wij hebben de ambitie om eind 2025 gegroeid te zijn tot een organisatie van 40 consultants verspreid door heel Nederland. We zijn ambitieus, creatief, inspirerend, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Neo-Mundo omarmt de principes van ‘Semco’, waarbij alle conventionele regels overboord gegooid worden. In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo, zonder hiërarchie. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal. Tijdens onze maandelijkse kantoordagen staan we stil bij onze resultaten van afgelopen maand en wat ons bezig houdt komende maand, deze overleggen sluiten we af met een gezamenlijke lunch. Op het jaarlijkse business retreat (in het buitenland) evalueren we afgelopen jaar en bepalen we de koers en de doelstellingen voor het komende jaar.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina of de LinkedInpagina’s van onze consultants.

En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie! Bel of Whatsapp Lisa (0628926382) of Josi (0621460103) voor meer info. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten vóór 1 april 2023. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteren