Introductie

Vind jij dat het anders en beter kan in de zorg? Wil jij je als adviseur inzetten bij verschillende zorgorganisaties? Lijkt het je daarnaast leuk om de juiste managers en directieleden te vinden voor onze opdrachtgevers? En wil je werken in een team van ambitieuze (young) professionals, bij een bedrijf waar alle conventionele regels overboord gegooid worden?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Functie

Als consultant bij Neo-Mundo ben je ongeveer 3 dagen per week actief op interim opdrachten en/of projecten bij zorgorganisaties en op de andere dagen werk je samen met een collega aan de werving & selectie van een manager, directeur of toezichthouder in de zorg.

De interim opdrachten gaan van Projectleider in de ouderenzorg, tot Adviseur Kwaliteit en Veiligheid bij een huisartsenpost en interim Manager in een ziekenhuis. Ben je benieuwd naar concrete voorbeelden van opdrachten die onze consultants uitgevoerd hebben? Bekijk dan bijvoorbeeld de LinkedIn pagina van Lennart de Vries of Eva Baas.

Tijdens een werving & selectieopdracht voer je samen met een collega eerst een gedegen organisatieanalyse uit, waarna je samen met je opdrachtgever een helder profiel opstelt. Vervolgens ga je op zoek naar een passende kandidaat, iemand met het juiste leiderschap, die het verschil gaat maken voor jouw opdrachtgever.

Door de unieke combinatie van onze diensten, consultancy én werving & selectie, onderscheid jij je als consultant binnen de zorg. Je weet namelijk door je interim opdrachten van binnenuit welke ontwikkelingen er spelen én weet de koppeling te maken naar het juiste leiderschap en vise verca.

Een opdrachtgever over Neo-Mundo: “Ze werken met jonge consultants, bijna allemaal twintigers en dertigers. Nooit beseft wat de meerwaarde hiervan was, juist voor de zwaardere posities. Een frisse blik, no nonsens feedback en een praktische aanpak”.

Aanbod

Neo-Mundo biedt jou een afwisselende baan met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft Rotterdam en Amsterdam als uitvalsbases. Verder bieden wij jou:

 • Een 32 tot 40-urige werkweek;
 • Flexibiliteit in werktijden en -locatie, je deelt je eigen agenda in;
 • Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring (maximaal € 4.314 per maand bij fulltime dienstverband);
 • Een laptop, telefoon en leaseauto, die je ook privé mag gebruiken;
 • Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt en wanneer je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkeling;
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, door opleidingsbudget, coaching en teamtrainingen;
 • Een jaarlijkse business trip naar het buitenland (als dat weer kan) en veel gezelligheid.

Functie-eisen

Jij bent op zoek naar een functie waarbij je in een dynamische omgeving de gezondheidszorg kunt verbeteren. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en een constructieve bijdrage leveren aan het laten groeien van een jong bedrijf. Werken als consultant bij Neo-Mundo betekent dat je frequent onderweg bent naar opdrachtgevers en kandidaten.

Als consultant beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de (commerciële) zorg;
 • Affiniteit met interim opdrachten/projecten;
 • Affiniteit met bemiddeling van (interim) professionals in het midden en hogere segment van de zorg;
 • Kennis van de huidige ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
 • Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau specifiek voor de zorg en wordt gerund door 15 consultants. We zijn ambitieus, creatief, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Neo-Mundo omarmt de principes van ‘Semco’, waarbij alle conventionele regels overboord gegooid worden. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal.

In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo. Eigenaarschap staat centraal. Het werken volgens Semco-stijl betekent daarnaast dat wij geen hiërarchie kennen binnen Neo-Mundo. Op het jaarlijkse business retreat (in het buitenland) evalueren we afgelopen jaar en bepalen we de koers en de doelstellingen voor het komende jaar.

Wij investeren in ontwikkeling door middel van opleidingen, coaching en periodieke teamtrainingen. Neo-Mundo ondersteunt jou bij het verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij verschil kunt maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina of de LinkedInpagina’s van onze consultants.

En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie! Bel Eva de Groot of Josi Klomp voor meer info op 010 76 00 985. Of solliciteer direct via onze website.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.