Introductie

Proactief, procesgericht en adviserend.

Lever jij graag een bijdrage om medewerkers binnen je (project)team en de zorgorganisatie mee te laten bewegen met de ontwikkelingen op het gebied van zorgadministratie? Ben je expert op het gebied van de registratieprocessen, bij voorkeur die in de Ziekenhuiszorg of GGZ? Lukt het je vanuit deze rol te adviseren, te ondersteunen of leiding te geven bij de (her)inrichting en het steeds verbeteren van registratieprocessen? Kijk je er naar uit om dit te doen als Consultant met een mentaliteit van een ondernemer bij verschillende opdrachtgevers en vraagstukken? Hou je van aanpakken, kansen zien en benutten en concreet resultaat behalen? Ben je toe aan een uitdagende nieuwe functie in een veranderende omgeving met ruimte voor ondernemen en ruimte voor eigen ontwikkeling ?
Dan is Cure4, hét organisatieadviesbureau en hét administratiekantoor voor de zorg, op zoek naar jou!

Functie

Cure4 zoekt een Consultant die verschillende opdrachten gaat vervullen bij zorgorganisaties. Afhankelijk van de opdrachten voer je jouw werkzaamheden individueel of met collega’s uit. Een veelvoorkomende opdracht zal die van interim hoofd zorgadministratie zijn. Naast je eigen opdrachten draag je als consultant bij aan kennisoverdracht, productontwikkeling en de verdere ontwikkeling van Cure4.
Als adviseur of (project)leider bij de opdrachtgever ben je in staat om de medewerkers binnen de zorgadministratie en de zorgorganisatie mee te laten bewegen met de gewenste ontwikkeling en verbeteringen; Je bent daarbij in staat de focus op het eindresultaat te houden met een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving;

De Consultant die wij zoeken heeft ruime kennis van en ervaring met het inrichten van processen en procedures en het gebruik van (geautomatiseerde) controle- en analysetoepassingen, geholpen door een sterk analytisch vermogen.
Je bent communicatief vaardig en gedegen gesprekspartner voor je opdrachtgever, de organisatie en betrokken specialisten.
Je werkt nauw samen met de organisatie waar de opdracht plaats vindt en natuurlijk je collega’s bij Cure4. Je bent iemand die de kunst verstaat om met verschillende belangen om te gaan en het lukt tot breed gedragen voorstellen te komen. Iemand die zijn/haar projectmatige, organisatorische en verandermanagement capaciteiten goed weet te combineren met een ondersteunende en stimulerende rol.

Aanbod

Cure4 biedt jou een uitdagende baan in een organisatie met een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan.
Een functie waar je als Consultant de mogelijkheid krijgt om, samen met je collega’s, te ontwikkelen, te groeien en uit te blinken en om samen bij te dragen aan de groeiende organisatie Cure4.
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden zij jou als medior of senior consultant een passend marktconform salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit:
• Flexibele werktijden;
• Laptop;
• Leaseauto;
• Gezamenlijk lunchen, een actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in de eigen bar.
• Een goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gsm van de zaak die je ook privé mag gebruiken

Functie-eisen

De Consultant die wij zoeken voldoet aan het volgende profiel:
• Je hebt hbo+ of WO werk- en denkniveau en uitstekende kennis van en ervaring in het vakgebied.
• Je bent toe aan een volgende stap als Consultant en geeft van nature graag leiding of ondersteuning aan diverse projecten, professionals of teams die je wilt laten uitblinken.
• Je bent een ervaren (project-) leidinggevende in de zorg, bij voorkeur bij het Ziekenhuis, de GGZ, een zorgverzekeraar en/of een consultancy bureau.
• Als adviseur ben je in staat om de medewerkers binnen de zorgorganisatie mee te laten bewegen met de ontwikkeling op het gebied van zorgadministratie.
• Je hebt kennis van en ervaring met het inrichten van processen en procedures en het ontwikkelen van (geautomatiseerde) controle- en analysetoepassingen geholpen door een sterk analytisch vermogen.
• Je bent als inhoudsdeskundige in staat om nieuwe wet- en regelgeving je snel eigen te maken, de vertaalslag te maken naar de praktijk en de wijzigingen te verankeren in de registratieprocessen.
• Je weet risico’s op waarde in te schatten en bent bewezen succesvol om proces-verbeteringsprojecten tot een goed eind te brengen.
• Je bent een zelfstartende medior of senior die beschikt over uitstekende sociale- en procesvaardigheden, geduld, incasserings- en relativeringsvermogen.
• Je beschikt over uitstekende sociale, coachende en communicatieve vaardigheden.
• Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht en beschikt je over innoverend en analytisch vermogen.
• Je bent in staat jouw focus op het eindresultaat te houden en bent een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving.
• Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en weet tot breed gedragen voorstellen te komen.

Organisatie

Cure4 maakt samen met Medicore en Vitaalpunt onderdeel uit van the Health Cloud. Cure4 is hét organisatieadviesbureau en hét administratiekantoor voor de zorg. Zij ondersteunen zorgorganisaties met deskundig organisatieadvies en innovatieve financieel-administratieve oplossingen. Van verpleging tot ziekenhuiszorg. Van GGZ tot thuiszorg.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010-7600985.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.