Introductie

Jouw nieuwe uitdaging!
Vind jij dat het anders en beter kan in zorg? Wil jij als adviseur/consultant je hands-on inzetten bij zorgorganisaties om blijvende veranderingen te realiseren? Wil je daarnaast je ervaring en netwerk binnen de zorg uitbreiden en verder ontwikkelen om de juiste (directie) managers te plaatsen die het verschil maken? En wil je werken binnen een unieke bedrijfsstructuur met een hecht team van (young) professionals waar eigenheid en ondernemerschap voorop staan?

Functie

Als consultant bij Neo-Mundo breng je een frisse blik en kennis om samen met zorgorganisaties de stap te zetten richting betere zorg! Jij hebt ervaring met consultancy en/of projectmanagement. Hierdoor kan je zelfstandig in korte tijd analyseren welke stappen nodig zijn om een verandering in gang te zetten. Je levert niet een rapport af, maar je gaat met de zorgorganisatie aan de slag om het plan van aanpak te implementeren. Je werkt hierbij regelmatig samen met andere consultants in de organisatie om complexe en uitdagende organisatieproblemen op te lossen. De opdrachten verschillen van projectleider in de ouderenzorg, adviseur Kwaliteit en Veiligheid bij een huisartsenpost, tot interim manager in een ziekenhuis. Ben je benieuwd welke concrete opdrachten onze consultantsbinnen de zorgsector uitvoeren bekijk dan bijvoorbeeld de LinkedIn pagina van Lennart de Vries.

Door de combinatie van de diensten, search- en advies, onderscheid je je als consultant binnen de zorg. Je weet vanuit je opdrachten welke ontwikkelingen er spelen binnen organisaties. Na een organisatieanalyse vindt en plaats je vernieuwers op de juiste plek in de zorg om langdurige transformaties in gang te zetten. Denk hierbij aan leidinggevend, staf of bestuursfuncties. Dit vraagt om een consultant met een ondernemersmentaliteit die houdt van doorpakken en snel schakelen.

Feedback van een opdrachtgever “Ze werken met jonge consultants, bijna allemaal twintigers, dertigers. Nooit beseft wat de meerwaarde hiervan was, juist voor de zwaardere posities. Een frisse blik, no nonsens feedback en een praktische aanpak”

Als consultant ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het runnen van en meebouwen aan ‘ons’ bedrijf Neo-Mundo;
 • Het uitbreiden en onderhouden van jouw eigen netwerk;
 • Het coachen en begeleiden van jouw collega’s.

Aanbod

Neo-Mundo biedt jou een afwisselende baan met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft regio Rotterdam en regio Amsterdam als uitvalsbases.

Verder bieden wij jou:

 • Een 32 tot 40-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in;
 • Een team met prettig(e) (gestoorde) collega’s;
 • Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring (binnen onze medior schaal, € 2.583 -€ 4.314, bij fulltime dienstverband);
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, door opleidingsbudget, coaching en teamtrainingen;
 • De zelfstandigheid en vrijheid om jouw werktijden, werkplek en aantal vakantiedagen zelf te bepalen;
 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken;
 • Een laptop, telefoon en leaseauto, die je ook privé mag gebruiken;
 • Toegang tot een groot en inspirerend netwerk in de zorg;
 • Een jaarlijkse business trip naar het buitenland (als dat weer kan) en veel gezelligheid.

Functie-eisen

Jij bent op zoek naar een functie waarbij je in een dynamische omgeving de gezondheidszorg kunt verbeteren. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en een constructieve bijdrage leveren aan het laten groeien van een jong bedrijf. Werken als consultant bij Neo-Mundo betekent dat je frequent onderweg bent naar opdrachtgevers en kandidaten.

Als consultant beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de (commerciële) zorg;
 • Affiniteit met interim opdrachten/projecten;
 • Affiniteit met bemiddeling van (interim) professionals in het midden en hogere segment van de zorg;
 • Kennis van de huidige ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
 • Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een organisatie waarbij de 15 consultants vooruit durven te lopen op de veranderende omgeving. Deze flinke dosis lef zie je terug in de type opdrachten voor organisaties die opzoek zijn naar hoe het anders moet. Als ook in de interne werkzaamheden. Wij zijn een zelfsturend bedrijf op alle niveaus. Je stemt met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt en wanneer je klaar bent voor een volgende stap. De consultants bepalen gezamenlijk de strategie van het bedrijf. Tijdens de twee wekelijkse team overleggen wordt de voortgang binnen je eigen bedrijfsdomein besproken. Op het jaarlijkse business retreat evalueren we gezamenlijk het Neo-Mundo-DNA en zetten de doelstellingen voor het komende jaar.

Neo-Mundo’ers zijn net even anders. We zijn ambitieus, creatief, werken hard en lachen misschien nog wel harder. We willen onze stem laten horen om met vindingrijke oplossingen impact te maken in de zorgmarkt. We ondersteunen elkaar door mee te denken en kennis te delen. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal met een goede dosis humor.

Wij investeren in persoonlijke ontwikkeling van de collega’s door middel van opleidingen en periodieke teamtrainingen. Neo-Mundo ondersteunt jou bij het verder ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, zodat jij het verschil kunt maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Meer weten? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina of de LinkedIn pagina’s van onze consultants! En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie. Bel Eva de Groot of Josi Klomp voor meer info op 010 76 00 985. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten voor 8 augustus. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteren