Altijd de juiste match voor belangrijke sleutelposities binnen jullie organisatie

In de basis is wat wij doen heel simpel: wij vinden de juiste mensen voor de vacatures van onze klanten en we begeleiden professionals in de zorg naar een functie die naadloos aansluit op hun ambities. Niets bijzonders zou je denken, maar in deze huidige markt is het een kunst om de juiste mensen überhaupt te vinden. Neo-Mundo kan dat en doet dat. Wij staan ervoor dat we altijd de perfecte match vinden en dat nieuwe werknemers minimaal één jaar blijven. Maar wat ons echt buitengewoon goed maakt is dat al onze consultants naast het uitvoeren van executive search ook zélf in de zorg actief zijn. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen we dat. Deze unieke twist geeft ons een enorme voorsprong op diverse interim- en adviesvraagstukken, in de breedste zin van het woord. Onze consultants kunnen elke uitdaging binnen de organisatie analyseren en komen met een duurzame oplossing in de vorm van een plan, inclusief de uitvoering ervan.

Onze consultants weten wat er speelt in de zorg, omdat zij zelf midden in het hart van de zorg staan. Met onze frisse en opmerkzame blik helpen wij onze opdrachtgevers dan ook altijd met duurzame veranderingen en oplossingen waarop gebouwd kan worden, die de zorg en jullie organisatie weer een stukje beter maken.

Hoe wij helpen

Je zoekt een professional, die éne perfecte match, die topkandidaat voor management- staf- of bestuursfuncties in de gezondheidszorg, de “speld in de hooiberg”… Bij Neo-Mundo vinden we ‘m áltijd. Een kandidaat waarop je kunt bouwen en waarmee je verder kunt groeien, iemand met kennis en kunde, passie voor jullie organisatie en het enthousiasme om jullie uitdaging met beide handen aan te pakken. We get the job done, met de juiste mensen, die zich duurzaam verbinden.
Meer over onze Executive Search – Vast

Er is direct ondersteuning voor een opdracht, staf-, management- of bestuursfunctie nodig. En jullie zoeken een kandidaat die direct op de rijdende trein springt en moeiteloos meedraait in de organisatie. Iemand die het klappen van de zweep kent en jullie organisatie en opgave aanvoelt en begrijpt. Wij vinden kandidaten die bewezen succesvol zijn én ervaring hebben met vergelijkbare vraagstukken. Geen zorgen: binnen vijf werkdagen zitten jullie aan tafel met één of meerdere geschikte kandidaten.
Meer over onze Executive Search – Interim

Jullie organisatie heeft een toezichthouder nodig – iemand met waardevolle expertise en de juiste balans tussen toezicht op afstand, en betrokkenheid nabij. Bij Neo-Mundo begrijpen we het belang van diversiteit en komen we tot een Raad die complementair samengesteld is, met vertegenwoordiging van verschillende expertises, invalshoeken en perspectieven.
Meer over onze Executive Search Toezichthouders

Er ligt een veranderopgave die jullie organisatie overstijgt. Om tot verandering en duurzame oplossingen te komen biedt Neo-Mundo een deskundige consultant die de uitdaging binnen jullie organisatie feilloos aanvoelt en begrijpt. Een consultant die uitgebreid onderzoekt, rapporteert en een concreet plan opstelt – inclusief de uitvoering ervan – om tot een resultaatgericht advies of passende verandering te komen. Interim, tijdelijk of op projectbasis.
Meer over onze consultancy en integraal organisatieadvies