Integraal Organisatieadvies

Een organisatie verandert, soms zelfs dagelijks. Al die veranderingen in de markt en in de zorg zelf, zijn vaak onderhevig aan trends, ontwikkelingen en overheidsbesluiten. En zo kan het gebeuren dat sommige situaties de organisatie overstijgen en specifieke kennis in veranderopgaven noodzakelijk is. Kennis, competenties, energie en tijd die niet altijd (direct) in huis te vinden is.

Matchen van consultant met jullie veranderopgave

Al onze consultants zijn zelf ook in de zorg actief en hebben, naast de benodigde kennis, ook de nodige ervaring binnen zorgorganisaties. Zij kennen de vraagstukken en uitdagingen en herkennen de drempels die een veranderopgave met zich meebrengen. Om tot een verandering te komen biedt Neo-Mundo een deskundige consultant die de opgave binnen de organisatie feilloos aanvoelt en begrijpt. Een consultant die uitgebreid onderzoekt, rapporteert en een concreet plan opstelt om tot een resultaatgericht advies of een passende verandering te komen

Werkwijze

Onze consultants en jullie organisatie zijn uniek, we zoeken daarom altijd naar de perfecte match tussen beiden, passend bij het vraagstuk dat jullie hebben. Hiermee garanderen wij de beste sparringpartner bij veranderopgaven zoals:

  • Het verbeteren van de dienstverlening in de organisatie
  • Projectmanagement bij specifieke opgaven
  • Analyse- en adviesvraagstukken
  • Implementatietrajecten
  • Arbeidsmarktvraagstukken
  • Accreditatievraagstukken

Hoe wij te werk gaan? Allereerst start onze consultant met onderzoek naar de opgave die binnen de organisatie ligt. In de vorm van een plan en uitvoering biedt de consultant een duurzame oplossing voor de vraag en blijft Neo-Mundo betrokken tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarbij kunnen wij uiteraard altijd een beroep doen op een expert uit ons netwerk om ons te helpen het maximale te bereiken binnen de opdracht.

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden Organisatieadvies.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Babyconnect logo wit

Neo-mundo is voor ons een positief kritisch en creatief meedenkende partner waardoor wij scherper en diepgaander onze eigen vraagstukken helder krijgen.

Sonia Jennings, Babyconnect
Pleyade logo wit

Eva is bij Pleyade aan de slag gegaan als Projectleider Internationale Werving. Deze rol heeft zij gedegen en constructief uitgevoerd. Ik heb de samenwerking met Eva als prettig ervaren. Eva is iemand die kennis van zaken heeft en daarmee heeft ze het project verder geholpen. Ook het opstellen van projectopdracht, PRI en begroting heeft zij goed opgepakt en uitgewerkt, waardoor inzicht werd verkregen.

Kim Peters-Aleven, Pleyade

Alies is een doortastende adviseur en projectleider die weet waar ze naartoe wil. Onder ingewikkelde omstandigheden heeft ze ons ondersteund in de organisatie van de patiëntenzorg bij de verhuizing naar nieuwbouw en de oprichting van een nieuwe afdeling. Ze is prettig in de omgang en weet haar doelen te bereiken.

Joan Verweij, Erasmus MC