Organisatieadvies

Een organisatie verandert dagelijks. Veranderingen in de markt en in de zorg zijn vaak onderhevig aan trends en ontwikkelingen. In sommige situaties overstijgt dit zelfs de organisatie en is specifieke kennis in veranderopgaven noodzakelijk om de opgave te kunnen beheersen. Kennis, competenties, energie en tijd die niet altijd in huis te vinden is.

Matchen van consultant met jouw veranderopgave

Onze consultants hebben allemaal een achtergrond in de zorg. Hierdoor zijn zij niet alleen voorzien van de benodigde kennis, maar ook met de nodige ervaring binnen zorgorganisaties. Zij kennen de uitdagingen en herkennen de drempels die een veranderopgave met zich mee kan brengen. Zij voeren voor onze klanten opdrachten uit in de zorg, naast de werving en selectie opdrachten. Zij willen en zullen in de toekomst ook weer in de zorg landen op voor hen aantrekkelijke posities.

Werkwijze

Omdat onze consultants net zo uniek zijn als onze kandidaten, matchen wij de consultant aan een organisatie(vraagstuk). Hiermee garanderen wij de beste sparringpartner bij veranderopgaven zoals:

  • Het verbeteren van de dienstverlening in de organisatie
  • Projectmanagement bij specifieke opgaven
  • Analyse- en adviesvraagstukken
  • Implementatietrajecten
  • Arbeidsmarktvraagstukken

Onze consultant start een onderzoek en analyseert de opgave die binnen de organisatie ligt. In de vorm van een plan en uitvoering biedt de consultant een duurzame oplossing voor de vraag en blijft Neo-Mundo betrokken tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarbij kunnen wij uiteraard altijd een beroep doen op een expert uit ons netwerk om ons te helpen het maximale te bereiken binnen de opdracht.

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden Organisatieadvies en Consultancy.

Neem contact met ons op
Babyconnect logo wit

Neo-mundo is voor ons een positief kritisch en creatief meedenkende partner waardoor wij scherper en diepgaander onze eigen vraagstukken helder krijgen.

Sonia Jennings, Babyconnect
Pleyade logo wit

Eva is bij Pleyade aan de slag gegaan als Projectleider Internationale Werving. Deze rol heeft zij gedegen en constructief uitgevoerd. Ik heb de samenwerking met Eva als prettig ervaren. Eva is iemand die kennis van zaken heeft en daarmee heeft ze het project verder geholpen. Ook het opstellen van projectopdracht, PRI en begroting heeft zij goed opgepakt en uitgewerkt, waardoor inzicht werd verkregen.

Kim Peters-Aleven, Pleyade

Alies is een doortastende adviseur en projectleider die weet waar ze naartoe wil. Onder ingewikkelde omstandigheden heeft ze ons ondersteund in de organisatie van de pati├źntenzorg bij de verhuizing naar nieuwbouw en de oprichting van een nieuwe afdeling. Ze is prettig in de omgang en weet haar doelen te bereiken.

Joan Verweij, Erasmus MC