Voor veel organisaties is het heel herkenbaar: de trein dendert door terwijl jullie op zoek zijn naar een geschikte kandidaat voor een tijdelijke functie of interim-opdracht voor het management, de staf of de directie. Het is vaak essentieel om snel een kandidaat te vinden die in staat is op korte termijn de organisatie goed te doorgronden en de uitdagingen waar jullie voor staan snel te analyseren. Neo-Mundo helpt jullie deze kandidaat te vinden.

We begrijpen dat jullie niet zomaar iemand zoeken, maar iemand met aantoonbaar vergelijkbare ervaring. Iemand die het klappen van de zweep kent, bewezen succesvol is én ervaring heeft met vergelijkbare vraagstukken.

Geen zorgen: binnen vijf werkdagen zitten jullie aan tafel met één of meerdere geschikte kandidaten.

Al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en staan nog altijd midden in het hart van de zorg. Daardoor kunnen wij jullie organisatie als geen ander voorzien van het juiste advies en de juiste kandidaat. Zo kan het zelfs voorkomen dat één van onze eigen consultants de kandidaat is die jullie zoeken. Jullie organisatie vooruithelpen zodat jullie organisatie blijft ontwikkelen en haar positieve impact op de wereld verder kan uitoefenen, is voor ons leidend bij het zoeken en vinden van een geschikte kandidaat.

Binnen 5 dagen de perfecte kandidaat

Bij tijdelijke functies en interim-opdrachten is het van belang snel en doeltreffend te handelen. Maar cv’s blind doorsturen of iemand introduceren die wel gekwalificeerd is, maar niet in het team past? Nee bedankt, dat doen we niet. Bij Neo-Mundo nemen we geen shortcuts. Desondanks werken we wel heel snel. Wij bieden jullie de zekerheid dat er binnen 5 werkdagen één of meerdere kandidaten aan jullie worden voorgesteld. Kandidaten die bewezen succesvol zijn gebleken en ervaring hebben met een vergelijkbaar vraagstuk.

Werkwijze

Ons netwerk binnen de zorgsector en aangrenzende gebieden is enorm. Dat maakt dat we de garantie kunnen geven op écht passende kandidaten. Omdat het traject verder reikt dan de selectie, bieden we gedurende de opdracht trajectbegeleiding voor zowel de kandidaat als de organisatie. Onze missie is pas geslaagd wanneer jullie opdracht succesvol is opgelost en daarmee de zorg weer een stap is verbeterd!

Op zoek naar de perfecte interim-kandidaat?

Neem contact met ons op!