De trein rijdt door terwijl jij als opdrachtgever druk op zoek bent naar een kandidaat voor een tijdelijke functie of interim opdracht voor het management, de staf of de directie. Het is zaak snel een kandidaat te vinden die in staat is op korte termijn de organisatie goed te kunnen doorgronden en de voorliggende vraagstukken snel kan begrijpen. Wij helpen je deze kandidaat te vinden en helpen jullie graag in de verandering.

Alle consultants binnen Neo-Mundo hebben namelijk een achtergrond en ervaring binnen de zorg, waardoor we jouw organisatie als geen ander kunnen voorzien van het juiste advies en de juiste kandidaat. En zo kan het voorkomen dat een van onze consultants zelf de kandidaat is die je zoekt. Jouw organisatie vooruithelpen is voor ons leidend bij het zoeken en vinden van een geschikte kandidaat.

Binnen 5 dagen de perfecte kandidaat

Bij tijdelijke functies en interim opdrachten is het van belang snel en doeltreffend te handelen. Daarom bieden onze consultants de zekerheid waarbij we binnen 5 werkdagen één of meerdere kandidaten voorstellen. Kandidaten die bewezen succesvol zijn gebleken en ervaring hebben met een vergelijkbaar vraagstuk.

Werkwijze

Het netwerk van Neo-Mundo binnen en aanpalend aan de zorg is enorm. Daardoor kunnen we de garantie geven op de keuze van een echt passende kandidaat. Gaat de nieuwe collega vroegtijdig weg dan nemen we daarin onze verantwoordelijkheid. Omdat het traject verder reikt dan de selectie, bieden we lopende de opdracht trajectbegeleiding voor zowel de kandidaat als de organisatie. Onze missie is pas geslaagd wanneer jouw opdracht succesvol is opgelost en daarmee de zorg weer een stap is verbeterd!

Neem contact met ons op