Je barst van de ervaring en kennis die je hebt opgedaan in een management, staf- of directiefunctie, binnen of buiten de zorg. Je hebt grote ambities, maar de stap naar een (andere) functie in de zorg is nog net iets te onzeker. Een loopbaancoach ondersteunt je bij het maken van die stap met persoonlijke begeleiding. Van introductie in de zorg tot aan een functie in de zorg.

Of je bent op zoek naar een luisterend oor en persoonlijk advies van een loopbaancoach om weer in je kracht te komen, omdat je vastloopt in je huidige functie of bij het herplaatsen na een reorganisatie.

Onze loopbaancoaches denken altijd in mogelijkheden en oplossingen die zoveel mogelijk aansluiten bij jouw wensen en de mogelijkheden van de organisatie. Door hun ervaring binnen de zorg, zijn zij als geen ander op de hoogte van de mogelijke veranderingen en ontwikkelingen in een organisatie. Door hun verfrissende blik op vraagstukken zijn ze iedere dag weer van grote meerwaarde voor de zorg en de ontwikkeling van betrokken medewerkers.

Neo-Mundo werkt niet alleen met de eigen consultants, maar ook samen met gespecialiseerd HR-bureau All Human om jou de best passende dienstverlening te kunnen bieden. Van een persoonlijke coach, tot het afnemen van assessments en het coachen van teams en managers.

Door deze vorm van ondersteuning word je duurzaam geholpen in het maken van keuzes en stappen in jouw carrière.

Hoe werkt een coachtraject?

Neo-Mundo biedt de mogelijkheid om een traject samen te stellen naar jouw behoeften en wensen. Door in verschillende fases te werken is een traject altijd op maat en kies jij zelf wat passend is voor jouw situatie.

Fase 1: Intakegesprek

Met het gratis intakegesprek staan we stil bij jouw specifieke vragen en jouw persoonlijke situatie. Op basis daarvan adviseert Neo-Mundo je wat de beste stappen zijn die je kunt nemen en welke rol Neo-Mundo hierin kan spelen.

Fase 2: Persoonlijkheidsanalyse – Optioneel

Door middel van een assessment in combinatie met een coachgesprek, kunnen we samen jouw persoonlijke waarden en drijfveren inzichtelijk maken. Het maakt duidelijk wat jij belangrijk vindt in je werk en schept een helder beeld van jouw persoonlijke talenten.

Fase 3: Coachgesprekken

Tijdens deze gesprekken vertalen we jouw persoonlijkheid naar jouw wensen en ambities in de zorg. Wie ben je? Wat wil je? En, wat kan je? We stellen samen een persoonlijke arbeidsmarktdoelstelling op en bepalen jouw unieke product/markt combinatie. Je weet bij welke sector(en) in de zorg je actief wil zijn en bij welke functies/organisaties voor jou de kansen liggen.

Fase 4: Netwerkcontacten

Je wordt door Neo-Mundo in contact gebracht met twee of meer connecties in de zorg die relevant voor jou zijn. Zo ontwikkel je jezelf tot een steeds betere en volwaardige gesprekspartner voor recruiters en mogelijke werkgevers. Daarnaast kunnen deze contacten je stages of andere mogelijkheden bieden.

Extra: Coaching on the job

Je hebt je functie gevonden. Een functie waar jij in kunt groeien, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Om je te helpen groeien is het mogelijk om het begeleidingstraject door te laten lopen tijdens de eerste periode van jouw nieuwe baan. Als schaduwmanager zullen we je ondersteunen in deze nieuwe periode.

Een zogeheten schaduwmanager is een coach die ervaring heeft met jouw functie in de zorg en jou kan begeleiden wanneer je daar de behoefte aan hebt. Een extra zetje, hulp of advies is natuurlijk nooit verkeerd bij een nieuwe baan.

Neem contact met ons op