Toezichthouders

Jullie organisatie is op zoek naar een nieuwe toezichthouder – iemand met waardevolle expertise en de juiste balans tussen toezicht op afstand, en betrokkenheid nabij. Bovendien moeten toezichthouders in de zorg hun werk doen in een steeds complexer wordend krachtenveld en dragen zij een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen, is de juiste samenstelling van een Raad van Toezicht (of Commissarissen) van groot belang. Om te komen tot de perfecte samenstelling, is het belangrijk een goede analyse te maken van de benodigde expertises en een gedegen, objectieve, wervingsprocedure in te zetten wanneer er nieuwe toezichthouders aangetrokken worden. Neo-Mundo kan daarbij begeleiden en de ideale match aan jullie voorstellen.

Onze werkwijze

Neo-Mundo heeft jarenlange ervaring in de werving en selectie van toezichthouders in de zorg. Samen met de zittende toezichthouders verkennen wij wat het profiel is van de te werven kandidaat. Hierbij houden we rekening met de uitdagingen waar de organisatie voor staat en de profielen van de overige toezichthouders. Neo-Mundo richt zich op diversiteitsperspectieven om te komen tot een complementair samengestelde Raad, waarin verschillende expertises en invalshoeken vertegenwoordigd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook instrumenten inzetten gericht op persoonstyperingen, om zo een aanvullend groepsprofiel samen te stellen.

Meer weten over wat Neo-Mundo kan betekenen?

Neem contact met ons op
Logo Veilig Thuis Haaglanden wit

Neo-Mundo heeft ons op een professionele en plezierige manier begeleid in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor ons managementteam. De consultants leven zich goed in in de situatie en behoefte en stellen zich flexibel op. Hierdoor hebben we binnen een korte termijn een goed resultaat kunnen behalen.

Serge Urlings, Veilig Thuis Haaglanden
Babyconnect logo wit

Neo-mundo heeft ons ondersteund in een werving en selectieprocedure waarin wij in een korte periode onze gehele bureau hebben bemand. De wijze waarop zij dit hebben gedaan is zorgvuldig, professioneel en adequaat.

Sonia Jennings, Babyconnect

Ik wil mijn complimenten uitdelen aan de wijze hoe de afgelopen processen zijn gelopen. Echt meer dan prima, heldere profielen, afspraken nagekomen, prima selectie van kandidaten aangeleverd met grote diversiteit voor betreffende functies, commissies goede begeleiding. Echt top!!

Liselotte van Bokhoven, Maaswaarden Ouderenzorg
Jeroen Bosch ziekenhuis logo wit

Neo-Mundo kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De ruim aanwezige kennis en ervaring in de gezondheidszorg zorgt voor mij dat zij van toegevoegde waarde zijn in het gesprek over invulling van functies en de herschikking in de gezondheidszorg.

Marcel van Schadewijk, Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Wilgaerden wit

Bij Neo-Mundo vonden we een oplossing op maat. We zochten “denkkracht” die met inspiratie de handen uit de mouwen stak. Het enthousiasme van de kandidaten heeft aanstekelijk gewerkt en ons bij de transitie van de organisatie een visie gebracht die out of the box was.

Iris van Bennekom, Wilgaerden
Catharina ziekenhuis wit

Tevreden over de begeleiding via Neo-Mundo naar een baan in de tweedelijns gezondheidszorg, benader ik hen nu graag als ‘opdrachtgever’, want ik als geen ander weet dat dit goed en nauwkeurig gebeurd.

Hans Reinold, Catherina Ziekenhuis Eindhoven
Fonteynenburg wit

Wij hebben Neo-Mundo verschillende keren geraadpleegd bij het vinden van de juiste kandidaat voor management- en adviesfuncties. Met succes! Op een aantal cruciale posten zitten nu collega’s die hun vak verstaan en die aan de verwachtingen voldoen. Neo-Mundo begrijpt wie wij zijn en wat/wie er bij ons past. Dat is hun absolute kracht.

Corrie Keizer, Fonteynenburg
Gezondheidscentrum Goverwelle wit

Neo-Mundo combineert een persoonlijke, no nonsense en enigszins onorthodoxe aanpak met resultaatgerichtheid en een verassende uitkomst! We waren bovendien gecharmeerd van de grote betrokkenheid, plezierige manier van meedenken en de ‘nazorg’.

Carla Raben, Voorzitter RvT Gezondheidscentrum Goverwelle Gouda