Executive Search – Vast

Je bent op zoek naar de juiste kandidaat voor een belangrijke sleutelpositie in jullie organisatie. Een kandidaat die weet wat jullie organisatie nodig heeft, deze naar een hoger niveau tilt en die de passie voor het creëren van een toekomstbestendige zorg met jullie deelt.

Een professional dus, maar niet zomaar iemand. Jullie zoeken een ervaringsdeskundige met de juiste kennis en kunde, waarmee je kunt lezen en schrijven. Iemand die naadloos aansluit op jullie beeld van de perfecte kandidaat en dit vervolgens overtreft. En – natuurlijk – ook iemand die zich duurzaam aan jullie wil verbinden.

Zonder te overdrijven: onze executive search is van wereldklasse. Wij vinden áltijd de perfecte kandidaat, die net als wij een onuitputtelijke drijfveer heeft om bij te dragen aan de zorg. Onze garantie: we get the job done, met de juiste mensen, die zich duurzaam verbinden en die áltijd de verandering brengen waar jullie organisatie naar verlangt.

Hoe wij de perfecte match vinden

Al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en staan nog altijd midden in het hart van de zorg. Als organisatie heb je dus een consultant naast je staan die precies weet wat er speelt en de zorgcultuur kent als geen ander. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen wij dat bij Neo-Mundo. Een unieke twist die ons een enorme voorsprong geeft op het vinden van de perfecte kandidaat voor jullie organisatie.

Het vinden van de perfecte kandidaat voor jullie belangrijke sleutelpositie start altijd met het inventariseren van jullie wensen en uitdagingen:

  • Kies je voor een tijdelijke of vaste werknemer?
  • Verandert de functie mee met de nieuwe situatie?
  • Hoe pakken we het werving en selectieproces het beste aan voor deze functie?

Na een inventarisatie gaan we nauwgezet, maar efficiënt te werk om die ene kandidaat te vinden die perfect zal matchen met de functie. We plaatsen de vacatures en selecteren de geschikte kandidaten.

Belangrijk om te weten: we zijn snel, maar nemen geen shortcuts. Cv’s blind doorsturen? Doen we niet. Iemand introduceren die wel gekwalificeerd is, maar niet in het team past? Nee, bedankt. We begrijpen dat jullie niet “zomaar iemand” zoeken, maar een leider waarmee je nog jaren met veel plezier en succes mee samenwerkt.

We streven ernaar binnen twee maanden, drie passende topkandidaten aan jullie voor te stellen, zodat jullie vervolgens alleen nog hoeven te kijken met wie er de beste klik is.

Waar nodig, staat Neo-Mundo altijd klaar als adviespartner gedurende het traject.
Ook ná de selectie van een kandidaat.

Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden Executive search.

Overtuigd en zin om met ons aan de slag te gaan?
Logo Veilig Thuis Haaglanden wit

Neo-Mundo heeft ons op een professionele en plezierige manier begeleid in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor ons managementteam. De consultants leven zich goed in in de situatie en behoefte en stellen zich flexibel op. Hierdoor hebben we binnen een korte termijn een goed resultaat kunnen behalen.

Serge Urlings, Veilig Thuis Haaglanden
Babyconnect logo wit

Neo-mundo heeft ons ondersteund in een werving en selectieprocedure waarin wij in een korte periode onze gehele bureau hebben bemand. De wijze waarop zij dit hebben gedaan is zorgvuldig, professioneel en adequaat.

Sonia Jennings, Babyconnect

Ik wil mijn complimenten uitdelen aan de wijze hoe de afgelopen processen zijn gelopen. Echt meer dan prima, heldere profielen, afspraken nagekomen, prima selectie van kandidaten aangeleverd met grote diversiteit voor betreffende functies, commissies goede begeleiding. Echt top!!

Liselotte van Bokhoven, Maaswaarden Ouderenzorg
Jeroen Bosch ziekenhuis logo wit

Neo-Mundo kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De ruim aanwezige kennis en ervaring in de gezondheidszorg zorgt voor mij dat zij van toegevoegde waarde zijn in het gesprek over invulling van functies en de herschikking in de gezondheidszorg.

Marcel van Schadewijk, Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Wilgaerden wit

Bij Neo-Mundo vonden we een oplossing op maat. We zochten “denkkracht” die met inspiratie de handen uit de mouwen stak. Het enthousiasme van de kandidaten heeft aanstekelijk gewerkt en ons bij de transitie van de organisatie een visie gebracht die out of the box was.

Iris van Bennekom, Wilgaerden
Catharina ziekenhuis wit

Tevreden over de begeleiding via Neo-Mundo naar een baan in de tweedelijns gezondheidszorg, benader ik hen nu graag als ‘opdrachtgever’, want ik als geen ander weet dat dit goed en nauwkeurig gebeurd.

Hans Reinold, Catherina Ziekenhuis Eindhoven
Fonteynenburg wit

Wij hebben Neo-Mundo verschillende keren geraadpleegd bij het vinden van de juiste kandidaat voor management- en adviesfuncties. Met succes! Op een aantal cruciale posten zitten nu collega’s die hun vak verstaan en die aan de verwachtingen voldoen. Neo-Mundo begrijpt wie wij zijn en wat/wie er bij ons past. Dat is hun absolute kracht.

Corrie Keizer, Fonteynenburg
Gezondheidscentrum Goverwelle wit

Neo-Mundo combineert een persoonlijke, no nonsense en enigszins onorthodoxe aanpak met resultaatgerichtheid en een verassende uitkomst! We waren bovendien gecharmeerd van de grote betrokkenheid, plezierige manier van meedenken en de ‘nazorg’.

Carla Raben, Voorzitter RvT Gezondheidscentrum Goverwelle Gouda