Werving & Selectie

Je bent op zoek naar een kandidaat. Een kandidaat die weet wat jouw organisatie nodig heeft, deze naar een hoger niveau tilt en die de passie voor de ontwikkelingen in de zorg jou deelt. Een professional. Een ervaringsdeskundige met de juiste kennis en kunde waarmee je kunt lezen en schrijven en die naadloos aansluit op jouw beeld van de perfecte kandidaat.

Neo-Mundo werft en selecteert kandidaten voor management, staf- en directiefuncties binnen de zorg in de breedste zin van het woord. Wij doen dat op basis van gespecialiseerde kennis en ervaring in en met de branche en met de onuitputtelijke drijfveer om bij te dragen aan de zorg. Met een gezonde dosis lef en onze eigenzinnige persoonlijkheid selecteren wij de beste kandidaten.

Onze consultants weten wat er speelt in de branche. Zij inventariseren en verdiepen zich in jouw personeelsuitdaging en organisatie. Wij streven, met natuurlijk enthousiasme, altijd naar het beste advies en de beste oplossing voor jouw uitdaging.

Onze werkwijze

Al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en zijn nog altijd actief in de zorg. Hierdoor staat er altijd een consultant naast de opdrachtgever die weet wat er speelt en de zorgcultuur kent als geen ander. De consultant kent de balans tussen nauwgezet en doeltreffend werken en voelt aan welke vragen gesteld moeten worden om tot een goede match te komen:

  • Kies je voor een tijdelijke of vaste werknemer?
  • Verandert de functie mee met de nieuwe situatie?
  • Hoe pakken we het werving en selectieproces het beste aan voor deze functie?

Na een inventarisatie gaat de consultant aan de slag om die ene kandidaat te vinden die perfect gaat matchen met de functie. Na het plaatsen van vacatures en het nauwkeurig selecteren van kandidaten, worden er doorgaans drie goed geïnformeerde en passende kandidaten voorgesteld.

Waar nodig, staat Neo-Mundo altijd klaar als adviespartner gedurende het traject. Ook na de selectie van een kandidaat.

Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden Werving en Selectie.

Neem contact met ons op
Logo Veilig Thuis Haaglanden wit

Neo-Mundo heeft ons op een professionele en plezierige manier begeleid in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor ons managementteam. De consultants leven zich goed in in de situatie en behoefte en stellen zich flexibel op. Hierdoor hebben we binnen een korte termijn een goed resultaat kunnen behalen.

Serge Urlings, Veilig Thuis Haaglanden
Babyconnect logo wit

Neo-mundo heeft ons ondersteund in een werving en selectieprocedure waarin wij in een korte periode onze gehele bureau hebben bemand. De wijze waarop zij dit hebben gedaan is zorgvuldig, professioneel en adequaat.

Sonia Jennings, Babyconnect

Ik wil mijn complimenten uitdelen aan de wijze hoe de afgelopen processen zijn gelopen. Echt meer dan prima, heldere profielen, afspraken nagekomen, prima selectie van kandidaten aangeleverd met grote diversiteit voor betreffende functies, commissies goede begeleiding. Echt top!!

Liselotte van Bokhoven, Maaswaarden Ouderenzorg
Jeroen Bosch ziekenhuis logo wit

Neo-Mundo kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De ruim aanwezige kennis en ervaring in de gezondheidszorg zorgt voor mij dat zij van toegevoegde waarde zijn in het gesprek over invulling van functies en de herschikking in de gezondheidszorg.

Marcel van Schadewijk, Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Wilgaerden wit

Bij Neo-Mundo vonden we een oplossing op maat. We zochten “denkkracht” die met inspiratie de handen uit de mouwen stak. Het enthousiasme van de kandidaten heeft aanstekelijk gewerkt en ons bij de transitie van de organisatie een visie gebracht die out of the box was.

Iris van Bennekom, Wilgaerden
Catharina ziekenhuis wit

Tevreden over de begeleiding via Neo-Mundo naar een baan in de tweedelijns gezondheidszorg, benader ik hen nu graag als ‘opdrachtgever’, want ik als geen ander weet dat dit goed en nauwkeurig gebeurd.

Hans Reinold, Catherina Ziekenhuis Eindhoven
Fonteynenburg wit

Wij hebben Neo-Mundo verschillende keren geraadpleegd bij het vinden van de juiste kandidaat voor management- en adviesfuncties. Met succes! Op een aantal cruciale posten zitten nu collega’s die hun vak verstaan en die aan de verwachtingen voldoen. Neo-Mundo begrijpt wie wij zijn en wat/wie er bij ons past. Dat is hun absolute kracht.

Corrie Keizer, Fonteynenburg
Gezondheidscentrum Goverwelle wit

Neo-Mundo combineert een persoonlijke, no nonsense en enigszins onorthodoxe aanpak met resultaatgerichtheid en een verassende uitkomst! We waren bovendien gecharmeerd van de grote betrokkenheid, plezierige manier van meedenken en de ‘nazorg’.

Carla Raben, Voorzitter RvT Gezondheidscentrum Goverwelle Gouda