Hi potentiële nieuwe collega,

Mijn naam is Josi Klomp en ik werk nu 2 jaar met veel plezier bij Neo-Mundo als consultant. De functie is super afwisselend wat maakt dat mijn werk nooit saai is. Graag neem ik je verder mee in wat werken bij Neo-Mundo inhoudt voor mij.

Als consultant vervul ik verschillende rollen binnen maar ook buiten onze organisatie. Ik werk zelf fulltime, waarbij ik ongeveer 24-28 uur per week een advies- of interim functie vervul. De overige uren besteed ik aan werving & selectie van staf- en managementfuncties voor zorgorganisaties en de interne werkzaamheden voor Neo-Mundo. Daarnaast vinden wij bij Neo-Mundo persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk en volg ik een leiderschapstraject bij Talent for Care voor gemiddeld 1,5 dag per maand inclusief coaching. Als je je afvraagt wat dit werk nu precies inhoudt, dan zal ik je per “rol” hier meer toelichting op geven.

Door verschillende tijdelijke opdrachten in de zorg te doen, leer ik de zorg beter van binnenuit kennen en kan ik met mijn frisse blik een bijdrage leveren hieraan. Zo heb ik in de afgelopen twee jaar opdrachten gedaan bij een VVT-organisatie voor de aansturing van een verpleegafdeling voor patiënten met corona, maar ook een staffunctie bij een ziekenhuis vervuld. Komende maanden mag ik mij gaan richten op de huisartsenzorg in een projectmatige functie.

De werving & selectie voor staf- en managementfuncties kan eigenlijk ook gezien worden als een consultancy opdracht. Organisaties komen met de vraag of wij een geschikte kandidaat kunnen vinden en dit pak je op samen met een andere collega binnen Neo-Mundo. Samen maak je een organisatieanalyse door verschillende mensen in de organisatie te spreken, zet je de vacature uit op verschillende kanalen en voer je gesprekken met potentiële kandidaten. Ik vind het super leuk om ook op deze manier verschillende organisaties te leren kennen en in gesprek te komen met mensen waar je wellicht in de toekomst ook weer mee kunt samenwerken.

Tenslotte werken wij binnen Neo-Mundo via de principes van “Semco”, wat betekent dat er geen hiërarchie is en we samen het bedrijf runnen. De interne processen en werkzaamheden hebben we onderverdeeld in domeinen, waarbij elke consultant bij een domein zit en met een aantal collega’s verantwoordelijk is voor dit onderdeel. Naast deze werkzaamheden begeleid ik ook een collega met wie ik tweewekelijks werkoverleggen heb gefocust op haar eigen groei en ontwikkeling.

Kortom, een hele afwisselende baan waarbij ik ook veel waarde hecht aan het contact met mijn collega’s. Naast dat we erg gedreven zijn en hard werken, is er ook veel ruimte voor gezelligheid en humor.

Word jij ook net zo enthousiast van ons bedrijf als ik? Plan dan gerust een afspraak in voor een kopje koffie door te mailen naar info@neo-mundo.nl of te bellen naar 010-76 00 985.