Een uniek en eenmalig event op donderdag 30 mei. Invite only. Een event voor ondernemende vrouwen die hun eigen weg en van de gebaande paden af durven gaan. Een coproductie met mooie partners: Jolanda Wessel van All Human en Jenneke Ewals van JMC Talent for Care.

 

Waarom?

Ondernemerschap en ondernemend zijn – vooral ook – om dat samen met anderen te doen geeft ons plezier en meerwaarde. Het echt delen van diensten, kennis en netwerk biedt ieder van ons en de bedrijven erg veel extra. Het stimuleert, verrijkt en is ontzettend leuk. Wij weten dat er veel ondernemende vrouwen om ons heen zijn waarvoor dat ook geldt, zoals jij.

Wat gaan we doen?

Het event start met Lisa Portengen (Power-woman) die ons meeneemt in de wereld van Smart & Sexy. Zij gaat ons uitdagen onze Smart & Sexy kant te ontdekken, naar boven te halen en vooral te gebruiken; Trots zijn op wie je bent, wat je doet en je daarbij bewust te zijn van jouw dromen, ideeën en talenten.

Daarna willen wij werk maken van delen van diensten, ervaringen en contacten waar we elkaar in ons ondernemend-zijn in real life mee kunnen helpen. Een vraag- en aanbod, met een aanpak anno nu. Wij gaan jullie de ruimte geven vragen te stellen en ook aan te geven welke dienst jijzelf daarvoor in ruil in de aanbieding hebt. Zo kunnen we met en door elkaar groeien in het ondernemend zijn. Een spannende gedachte om in praktijk te brengen met gesloten beurs.

Dus heb je een vraag? Zoek je iemand die dat voor jou kan (helpen) oplossen of je op het goede spoor zet? Ben je bereid tot een wederdienst? Durf te delen!

Programma:

High Bubble vanaf 16:30 uur en start Lisa Portengen, Smart en Sexy om 17:00 uur precies. Samen met Lisa sluiten we af met het onderdeel ‘durftedelen’ dat tijdens de borrel vanaf 18:30 tot 19:30 zal voortduren.

Locatie:

Bar lounge Kitchen Hotel Stroom Lloydstraat 1, 3024 EA Rotterdam.
Ben je met de auto dan kun je voor de deur betaald parkeren, alleen met je chipknip.

Wat kost het:

Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Het programma van de middag bieden we jullie graag aan maar….. Stroom Rotterdam is bereid geweest jullie in de stemming te brengen. Zij willen het event voor ons hosten en met drankjes en hapjes omlijsten op basis van waardebepaling achteraf. Hoezo durf! Daarmee ga jij straks bepalen wat deze dienst jou waard was. In dit geval niet met een wederdienst maar graag met contant geld.

Invite only:

Heb je zin in een nieuwe netwerkervaring met een ‘female touch’ en met resultaat? Zin om je stoute schoenen aan te trekken en de kunst van zaken doen & zaken delen te combineren met de kunst van het vrouw zijn. Dan hopen we je vooral te zien.

Dit is een invite-only event. Laat me even weten of je komt!
Als je je hebt aangemeld kun je ook snel lid worden van onze eventgroep op LinkedIn. Daar ontmoet je alvast  de deelnemers en kun je beginnen met netwerken en delen!

Met dank aan:

Stroom Rotterdam, Ilse Online fotografie[Tkst & Meer].
Mede namens Jolanda Wessel van All Human en Jenneke Ewals van JMC Talent for Care.