Per 1 januari 2022 treedt Eva Baas toe als aandeelhouder en bekleedt zij de rol van operationeel directeur binnen Neo-Mundo. Zij is daarmee, naast Mijke Eggink (directeur-eigenaar) en Rob de Laat (eigenaar), de derde aandeelhouder. Eva vult Mijke en Rob uitstekend aan om de organisatie de komende jaren met gezamenlijk ondernemerschap verder door te ontwikkelen.

Neo-Mundo heeft de afgelopen jaren al een flinke groei doorgemaakt. Deze ontwikkeling, in combinatie met onze stevige ambities, vraagt om versterking. Eva gaat zich de komende tijd dan ook bezighouden met het verstevigen, uitbreiden en doorontwikkelen van onze core business: executive search, organisatieadvies en management in de zorg.

Sinds 2016 is Eva bij Neo-Mundo in dienst als consultant. In de afgelopen zes jaar heeft zij binnen een diversiteit aan zorgorganisaties succesvolle consultancyopdrachten mogen uitvoeren en voor vele organisaties én kandidaten executive search opdrachten mogen begeleiden. Daarnaast heeft Eva sinds haar start bij Neo-Mundo een grote rol gespeeld in de doorontwikkeling van de organisatie tot nu toe. Dit maakt dat wij er het volle vertrouwen in hebben dat Eva haar nieuwe rol als operationeel directeur uitstekend zal vervullen.

Neo-Mundo is blij en trots dat een betrokken collega als Eva zich met volle overtuiging en voor langere tijd als aandeelhouder aan onze organisatie heeft gecommitteerd. Een ontwikkeling die binnen een bedrijf waar (persoonlijke) ontwikkeling en groei een grote rol spelen natuurlijk fantastisch is. Wij wensen Eva heel veel succes in haar nieuwe functie en kijken uit naar de toekomst!

Neo-Mundo is een gespecialiseerd consultancy- en searchbureau in de zorg, onze expertise ligt bij de zorgarbeidsmarkt, zorgmanagement en advies. Onze consultants hanteren een creatieve, vernieuwende en doelgerichte aanpak, waardoor wij al jarenlang met veel zorgorganisaties en kandidaten hebben mogen samenwerken. Neo-Mundo is Semco-georganiseerd: ondernemer- en eigenaarschap, openheid en gelijkheid zijn binnen onze organisatie belangrijke begrippen.

Denk je nu: Dit klinkt ook als iets voor mij? Wij zoeken continu nieuwe collega’s! Bekijk alle openstaande vacatures op onze website!