Een bedrijf dat door middel van een kritische analyse, doeltreffende aanpak en oprechtheid een match zoekt tussen opdrachtgevers en de juiste directie, managers en staf binnen de zorg. Dit las ik op de website van Neo-Mundo en sprak mij meteen al enorm aan. De combinatie met adviesopdrachten en projecten bij klanten maakte het voor mij zelfs nog aantrekkelijker. Zonder te twijfelen heb ik dus gesolliciteerd op de vacature voor junior consultant. En tot mijn grote enthousiasme is de keuze op mij gevallen.

Het is de dus de hoogste tijd om mezelf voor te stellen. Ik ben Ingrid Romme, 26 jaar en sinds 1 november werkzaam bij Neo-Mundo. Al van jongs af aan wil ik graag een steentje bijdragen aan de zorg. Ik wist echter ook dat deel uit maken van het primaire proces niks voor mij was. De bachelor biomedische wetenschappen en later de master bewegingswetenschappen (beide aan de Radboud universiteit) waren daarom een makkelijke keuze. Na drie jaar onderzoek te hebben gedaan was ik klaar voor een nieuwe stap, ik wilde de bedrijfswereld in. Achter de schermen de zorg verbeteren in een meer dynamische werkomgeving. Ik ben een echte verbinder, communicatief en organisatorisch vaardig en heb een sterk empathisch vermogen, eigenschappen die in deze functie zeker van pas gaan komen.

Ik kijk er enorm naar uit om alle nieuwe uitdagingen aan te gaan en de klanten en kandidaten van Neo-Mundo te ontmoeten om mij zo verder te ontwikkelen in de consultancy. Naast mijn werkzaamheden bij Neo-Mundo is er de intentie dat ik later dit jaar zal starten met de traineeship Talent for Care, een geweldige kans om meer te leren over het leiderschap binnen de zorg.