Mijn naam is Janine Vinders en ik ben 22 jaar oud. Ik ben per 26 maart gedurende drie maanden werkzaam bij Neo-Mundo als stagiaire marketingcommunicatie. Ik zal vooral op de achtergrond werkzaam zijn bij Neo-Mundo, maar wellicht zullen sommigen mij wel eens tegenkomen. Daarom is een korte introductie misschien wel op zijn plaats.

Momenteel studeer ik nog in Nijmegen aan de Radboud Universiteit. Daar zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Communicatiewetenschap, die ik tevens dit jaar hoop af te ronden. Ik ben begin dit jaar naar Rotterdam verhuisd en hier op zoek gegaan naar een passende stage. Mijn eerste sollicitatiegesprek was bij Neo-Mundo en ik was meteen enthousiast. Bij Neo-Mundo is er op het gebied van communicatie veel werk te verrichten en ik zag dit als een grote verantwoordelijkheid, maar zeker ook als een uitdaging die ik met beide handen wilde aangrijpen. Mijn werkzaamheden hier zullen voornamelijk ook alles te maken hebben met het verbeteren van de (online)communicatie en stukje marketing.

Wat mij daarnaast aansprak aan deze stage is dat ik niet alleen iets leer binnen mijn vakgebied, maar ook leer hoe de zorg in elkaar zit en wat Neo-Mundo hierin kan betekenen. Zelf ben ik niet helemaal thuis in de zorg en wist ik er vooraf dus niet veel vanaf. Nu mijn eerste week er bijna op zit kan ik vertellen dat ik de werkzaamheden van Neo-Mundo erg inspirerend vind. Daarnaast spreekt de werksfeer binnen Neo-Mundo mij erg aan. Er wordt hard gewerkt, maar tussendoor is er zeker tijd voor een praatje. Ik kijk dus uit naar drie leuke en leerzame stagemaanden.