Mijn naam is Sarina de Jong, 24 jaar en sinds 1 september in dienst bij Neo-Mundo als Consultant.

Van kleins af aan heb ik al een voorliefde voor de zorg, waarbij de organisatorische kant mij steeds meer aan is gaan spreken. Mijn studiekeuzen sluiten hier dan ook goed op aan: ik heb eerst de bachelor Beleid en Management van de Gezondheidszorg, en vervolgens de master Healthcare Management afgerond. Tijdens mijn masteropleiding heb ik als toezichtsassistent meegedraaid binnen een groot project bij de Autoriteit Consument en Markt, alleen sloot dit niet echt aan op mijn opleiding en de sector waarin ik het liefst zou werken. Nu ik aan de slag ga als consultant bij Neo-Mundo, maak ik de start aan mijn professionele carrière in de gezondheidszorg.

Wat mij aanspreekt in het werken als consultant bij Neo-Mundo, is voor mij vooral het afwisselende karakter van de functie. Je maakt kennis met verschillende organisaties, verschillende taken en bouwt een breed netwerk op aan zorgprofessionals. Maar ook de kans om te blijven leren en nieuwe ervaringen op te doen spreekt mij ontzettend aan binnen deze functie én de organisatie zelf. Ik heb dan ook ontzettend zin in de komende tijd en ik ben benieuwd welke opdrachten er op mijn pad komen.