Executive search

Je bent op zoek naar een kandidaat. Een kandidaat die weet wat jouw organisatie nodig heeft, deze naar een hoger niveau tilt en die de passie voor de ontwikkelingen in de zorg jou deelt. Een professional. Een ervaringsdeskundige met de juiste kennis en kunde waarmee je kunt lezen en schrijven en die naadloos aansluit op jouw beeld van de perfecte kandidaat.

Neo-Mundo werft en selecteert kandidaten voor management, staf- en directiefuncties binnen de zorg in de breedste zin van het woord. Wij doen dat op basis van gespecialiseerde kennis en ervaring in en met de branche en met de onuitputtelijke drijfveer om bij te dragen aan de zorg. Met een gezonde dosis lef en onze eigenzinnige persoonlijkheid selecteren wij de beste kandidaten.

Onze werkwijze

Al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en zijn nog altijd actief in de zorg. Hierdoor staat er altijd een consultant naast de opdrachtgever die weet wat er speelt en de zorgcultuur kent als geen ander. De consultant kent de balans tussen nauwgezet en doeltreffend werken en voelt aan welke vragen gesteld moeten worden om tot een goede match te komen:

  • Kies je voor een tijdelijke of vaste werknemer?
  • Verandert de functie mee met de nieuwe situatie?
  • Hoe pakken we het werving en selectieproces het beste aan voor deze functie?

Na een inventarisatie gaat de consultant aan de slag om die ene kandidaat te vinden die perfect gaat matchen met de functie. Na het plaatsen van vacatures en het nauwkeurig selecteren van kandidaten, worden er doorgaans drie goed geïnformeerde en passende kandidaten voorgesteld.

Waar nodig, staat Neo-Mundo altijd klaar als adviespartner gedurende het traject. Ook na de selectie van een kandidaat.

Wil je zelf aan de slag met executive search binnen jouw zorgorganisatie? Download nu het whitepaper.

Effectieve executive search voor jouw zorgorganisatie. 5 tips voor het werven en selecteren van de juiste kandidaten.

Download whitepaper

Wil jij weten wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Rik!

Rik Castelijns
Rik CastelijnsAccountmanager

Welke diensten bieden wij nog meer aan?

Tijdelijke ondersteuning en interim
Organisatieadvies en consultancy
Loopbaanadvies