We willen allemaal een goede eerste indruk maken met ons cv. We kiezen een lettertype en opmaak die bij ons past en we maken een indeling die voor onszelf heel logisch is. Maar vraag jij je ook wel eens af of je wel écht de meest relevante informatie bovenaan je cv zet?

Onze consultants zien veel cv’s voorbij komen op een dag. Deze cv’s hebben allemaal een andere vorm, kleur en indeling. Het komt wel eens voor dat een cv niet heel overzichtelijk is door overbodige informatie of een gewaagde opmaak die afleidt van de tekst. Daarnaast staat in sommige gevallen relevante informatie voor een bepaalde functie helemaal onderaan het cv.

Bij een cv selectie wordt een cv allereerst binnen een paar seconden gescand. Dat gaat best snel en dus wil je dat de belangrijkste informatie meteen gezien wordt. Daarom bieden wij vanaf nu een gratis cv template aan! Gewoon in Word formaat, zodat alles probleemloos te bewerken is. Zo wordt het voor iedereen makkelijk om een mooi en overzichtelijk cv te maken én vergroot jij je kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek!

Dus wil jij als professional ook een professioneel cv? Een cv waarbij alleen de essentiële zaken overzichtelijk worden weergegeven?
Download dan nu gratis ons cv template!

Wil je daarnaast tips over hoe je je cv invult? Lees dan ook ons blog ‘Hoe val je op tijdens een cv selectie?‘.