Een paar maanden geleden zijn wij benaderd door SHARE. SHARE is de faculteitsvereniging van de studie ‘Health policy and management’ aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij organiseren van 10 tot 20 februari de Health Business Week. Tijdens deze dagen krijgen studenten de kans om hun carrièremogelijkheden te verkennen, geïnspireerd te raken en zichzelf uit te dagen.

SHARE heeft Neo-Mundo gevraagd of wij een workshop tijdens deze inspirerende week willen verzorgen. Tijdens deze workshop krijgen studenten tips en tricks uit de praktijk en gaan ze aan de hand van een sollicitatieprocedure aan de slag met de voorbereiding op een sollicitatie in de zorg. Hierbij zal o.a. aan bod komen hoe je jezelf vóór en tijdens het sollicitatiegesprek kunt presenteren en wordt er duidelijk welke stappen er worden doorlopen tijdens een sollicitatieprocedure. Zo hopen wij uiteindelijk bij te kunnen dragen bij het scoren van de baan die bij je past!

Studeer jij Health policy and management, dan hopen wij jou op 11 februari tijdens onze workshop en de borrel te ontmoeten!