HR-Adviseur

Introductie

Ben jij een ervaren HR-Adviseur en wil jij je graag hard maken om liefdevolle zorg voor cliënten mogelijk te maken? Wil jij je HR-expertise inzetten om als sparringpartner te dienen? En ben jij niet bang om kritisch te zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor Argos Zorggroep zijn wij op zoek naar een HR-Adviseur. Als HR-Adviseur ben je op het gebied van HR het interne aanspreekpunt. Samen met je collega adviseurs ben je verantwoordelijk voor organisatie-brede HR-zaken en het verder professionaliseren van de dienstverlening.

Concreet houdt dit in dat:
– Je sparringpartner bent van de lijnmanagers op strategisch, tactisch en operationeel niveau op gebied van in- door en uitstroom;
– Jij je, ondersteunend aan de leidinggevenden, inzet om het verzuim in de organisatie terug te helpen dringen;
– Jij je samen met je collega HR-adviseurs bezighoudt met organisatie-brede thema’s zoals de kanteling van werktijden, alles rondom werktijden en alle vormen van verlof.

Functie eisen

Jij:
– Beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
– Hebt ruime ervaring met beleidsontwikkeling, implementatie en toepassing op het gebied van personeel en organisatie;
– Werkt zelfstandig, maar bent een echte teamspeler;
– Hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Aanbod

Een uitdagende functie voor 32 – 36uur. Inschaling geschied in FWG 60 CAO VVT, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week. Een afwisselende baan bij een zorgorganisatie in ontwikkeling.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken ze samen aan hun klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de HR-Adviseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór maandag 22 juli een CV en motivatiebrief in te sturen via de bijgevoegde link. De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.

2019-09-17T08:11:15+01:0023-08-2019|