Introductie

Ben jij een (jong) HR-talent en wil jij je graag hard maken om liefdevolle zorg voor cliënten mogelijk te maken? Vind jij het uitdagend om als verbinder en sparringpartner te fungeren? En wil jij in een warm team met collega adviseurs bijdragen aan verdere ontwikkeling en professionalisering van HRM?


Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functie

Als HR-adviseur ben jij hét interne aanspreekpunt op het gebied van HR. In samenwerking met jouw collega adviseurs ben je verantwoordelijk en de schakel voor de organisatie-brede HR-thema’s, zoals verzuim en behoud van personeel. Daarnaast houd jij je bezig met het professionaliseren van de dienstverlening, werk je aan diverse projecten en beleidsmatige vraagstukken, en ben je sparringpartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau rondom in-, door- en uitstroom van medewerkers.


Concreet houdt dit in:

Het adviseren van het management wat betreft HR-vraagstukken op tactisch, operationeel en strategisch niveau. Denk hierbij aan verzuimbegeleiding, arbeidsrechtelijke kwesties, procesverbetering, en organisatieveranderingsprocessen;

Fungeren als aanspreekpunt op HR-gebied voor werknemers en verantwoordelijkheid voor een eigen regio en eigen portefeuilles.

Het vormgeven en professionaliseren van beleid op het gebied van talentmanagement, verzuim, training en opleiding, onder andere via de lopende projecten behoud, starten en werven.

Het toezien op juiste toepassing van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving, bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten en Wet verbetering poortwachter) Het begeleiden van verzuimtrajecten en in- en uitdiensttredingstrajecten.

Het bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van HRM bij de organisatie en deelname aan werk- en projectgroepen.


Aanbod

 • Een uitdagende en spilfunctie voor 32-36 uur;
 • Inschaling in FWG 60 conform cao vvt (min. €3399,01 en max. €5045,55);
 • Een vaste eindejaarsuitkering, bestaande uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en toegang tot alle trainingen van GoodHabitz, zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je gebruik maken van ‘Makkelijk Verdiend’, het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.;
 • Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Samenwerking met een gemotiveerd, gezellig en hecht team, waarin de sfeer ongedwongen is. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen.


Functie-eisen

 • Jij beschikt over een relevante afgeronde HBO+/WO-opleiding op het terrein van Human Resource Management en meerjarige aanvullende vakgerichte scholing;
 • Jij hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als HR-adviseur met behoefte om te ontwikkelen;
 • Jij bent een betrokken persoon en bent in staat op verschillende niveaus te ‘levelen’;
 • Jij bent resultaatgericht, proactief, verbindend en beschikt over sterke adviesvaardigheden;
 • Jij bent analytisch sterk en voelt je boven alles verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit ten behoeve van collega’s en (potentiële) cliënten en;
 • Jij bent en blijft op de hoogte van de betreffende wet- en regelgeving en marktontwikkelingen.


Organisatie

Deze ouderenzorgorganisatie is expert in deskundige zorg, de behandeling en het welzijn van ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in de regio Zuid Holland. In de dienstverlening van deze ouderenzorgorganisatie staat liefdevolle zorg centraal en die begint bij de medewerkers.


Inlichtingen

Neo-Mundo is een executive search en adviesbureau in de zorg en werft HR-adviseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, Maartje Meijers of Lisa Maas, consultants bij Neo-Mundo via 010 – 76 00 985 of info@neo-mundo.nl.


Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk 10 oktober een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken bij Neo-Mundo. Na het eerste gesprek wordt er een e-assessment afgenomen dat als gespreksmiddel dient voor het tweede gesprek. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij de ouderenzorgorganisatie.Solliciteren