Introductie

Ben jij een absolute HR-vakvrouw/-man en werk je graag in een zelfstandige rol? Een adviesrol waarin je alle facetten van het HR-vak coördineert en uitvoert voor 16 zelfstandige zorgorganisaties? Kun jij goed prioriteiten stellen, sta jij absoluut je mannetje en ben je bekend met de CAO VVT? Dan zijn wij voor Fundis op zoek naar jou!

Functie

Als HR-adviseur werk je op de shared-backoffice van Fundis. Deze backoffice werkt voor 16 directeuren en managers van zorgorganisaties en ondersteunt hen op het gebied van o.a. HR, Financiën, ICT en Kwaliteit. De managers kunnen jouw dienstverlening inzetten voor ondersteuning en advies op HR-gebied. Je werkt nauw samen met de medewerker personeelsadministratie en de salarisadministrateur.

Wie is onze nieuwe HR-adviseur?
Fundis is op zoek naar een HR-adviseur die helderheid en structuur kan creëren, beleid ontwikkelt en kennis deelt over de wet- en regelgeving. Het is een zelfstandige functie, waarin je proactief en ondernemend moet zijn. Je bent een stevige persoonlijkheid die zeer klantgericht is; je begrijpt dat iedere klantorganisatie jouw volle aandacht verdient, maar geeft hierin duidelijk je grenzen aan. Je herkent je in ‘afspraak is afspraak,’ bent recht door zee en integer. Daarnaast ben je in staat om met conflicterende situaties om te gaan, ben je zeer stressbestendig en kun je goed onderhandelen.

Aanbod

• Een aantrekkelijke en uitdagende functie (28-32u) bij een zorgorganisatie in verandering
• Inschaling conform CAO VVT, FWG 55, max. € 3.736,10 op basis van 36 uur per week
• Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband
• Een eindejaarsuitkering van 5,7%
• Deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
• Aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Functie-eisen

• Je bent een HR-professional met een afgeronde relevante Hbo-opleiding, zoals Personeel en Arbeid
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als HR-adviseur in een zelfstandige rol, liefst vanuit een commerciële organisatie of een shared servicecenter dan wel als ZZP-er
• Je hebt bij voorkeur kennis van de CAO VVT en liefst ook van de CAO Welzijn
• Je hebt kennis en ervaring in het toepassen van de Wet Verbetering Poortwachter en de sociale wetgeving.

Organisatie

Fundis – voorheen Vierstroom Holding – participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden. Merken binnen Fundis zijn: Vierstroom, Avicen Midden Holland, Behandelcentrum, Fundis Vastgoed, In Beweging, Martha Flora Gouda, Mika Thuiscoach, Palet Welzijn, PlusZorg, PlusZend, Veilig Thuis, Weten&Eten en ZorgBrug.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de HR-adviseur voor Fundis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Bovens, recruiter bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór maandag 15 juni 2015 een motivatiebrief en CV te sturen aan Floor Bovens, recruiter bij Neo-Mundo. Gebruik hiervoor onderstaande sollicitatieknop. Je kan dan je persoonsgegevens invullen en CV en brief achterlaten.

De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Keywords:
HR, zorg, adviseur, VVT, personeel en arbeid, ouderenzorg, Gouda, Zuid-Holland.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.