Introductie

Wil jij graag de zorg verbeteren door verschillende HR-diensten te leveren maar schrik jij ook niet van een commerciële uitdaging? Wil jij graag nóg meer leren en zoek je een werkgever die jou kansen biedt om je verder te specialiseren?

Klinkt dit goed? Lees dan zeker verder!

Functie

Als HR Consultant ben je verantwoordelijk voor het leveren van support en advies aan opdrachtgevers (voornamelijk) in de zorg. Dit doe je natuurlijk niet alleen, er is altijd een senior HR consultant die met jou kan meekijken. Je ondersteunt op allerlei HR-vraagstukken en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met een HR-abonnement. Jouw werkzaamheden kunnen zowel op ons kantoor, een externe locatie of bij de klant plaatsvinden. Dit kan per opdracht weer helemaal anders zijn. Je krijgt de kans om je vanuit deze rol tot een klantgerichte en zelfstandige HR consultant te ontwikkelen.

Jouw uitdaging:
-Je bent organisatie-sensitief en kan in korte tijd een organisatie doorgronden;
-Je signaleert knelpunten en formuleert vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten en projecten;
-Je fungeert als aanspreekpunt op HR-gebied voor de zorgorganisatie en geeft antwoord op de vragen die ze hebben;
-Je bent in staat snel waarde toe te voegen binnen verschillende organisaties.
-All Human is zich nog verder aan het ontwikkelen, er moet nog veel gepionierd en ontdekt worden. Jij gaat dus echt bijdragen aan het opbouwen van de organisatie.

Aanbod

Behalve een afwisselende functie waarbij geen opdracht hetzelfde is bieden wij ook begeleiding, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dragen wij graag bij aan jouw verdere groei tot allround HR professional. Jij krijgt de ruimte om hier nóg beter te worden in wat je doet en omdat we aan het groeien zijn liggen er volop kansen om je functie zelf verder in te richten. We kunnen samen bespreken hoeveel uren jij wilt werken en het salaris bedraagt maximaal €2750,- (op fulltime basis) met marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto zodra je naar klanten gaat.

Er komt van alles op je pad en je mag je expertise ook uitbreiden! Daarnaast heb je ook de ruimte om samen met ons actief mee te denken over de richting en toekomst van All-Human.

Door onze directe samenwerking met Neo-Mundo sta je nooit alleen. De expertise van Neo-Mundo op het gebied van zorg en werving & selectie staat altijd voor ons klaar. Dit team van 13 jonge professionals denkt graag met All Human mee, en andersom natuurlijk ook.

Functie-eisen

Wij zoeken een getalenteerde young professional die ook nog eens een leuke collega is!

Wat neem je verder mee?

-Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM;
-Je hebt al wat ervaring opgedaan met HRM, bij voorkeur in de zorg, en je wilt graag nog verder groeien;
-Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie;
-Je bent sociaal vaardig, hebt goede adviesvaardigheden, en je bent resultaatgericht;
-Je hebt een ondernemende commerciële, proactieve, klant- en servicegerichte instelling;

Organisatie

All Human bestaat uit Jolanda en Muriël, beide experts op het gebied van HR en coaching en vol met passie voor de mens. Naast dat we al regelmatig op een sportieve manier een bijdrage leveren aan Make-A-Wish en Organge Babies willen we meer doen, daarom gaan we verder uitbreiden richting de zorg.

Bij All Human kan het gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken. Ons klantenbestand zit zowel in de profit, als de non-profit sector, en loopt uiteen van middelgrote organisaties tot aan multinationals. Eén van de innovatieve diensten die All Human aanbiedt is het HR-abonnement, welke ondersteuning op maat geeft aan alle vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Organisaties nemen bij ons een abonnement af, waarna wij vervolgens als All Human strategische, tactische en operationele HR-diensten leveren. Hierbij is het van belang dat we ook abonnementen omzetten naar nieuwe business.

Door de HR-expertise van All Human te combineren met de zorg-expertise van B2B partner Neo-Mundo, is er sprake van een unieke formule die een HR-abonnement speciaal voor de zorg vormt.

De insteek is dat wij samen met jou in de zorg een nieuwe markt aanboren, waardoor All Human zal doorgroeien.

Wil je écht zien wie wij zijn? Bekijk onze website: https://www.allhuman.nl/

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.