Introductie

Neo-Mundo, zoekt met haar partner Evita Zorg mee naar een HR manager.


Heb jij al enkele jaren ervaring in een HR functie en ben je toe aan een nieuwe, zelfstandige rol? Een rol waarin je verantwoordelijk bent voor de allround werkzaamheden, de directie van advies voorziet, maar ook werving en selectie activiteiten coördineert en HR-activiteiten uitvoert? Ben jij een HR manager met lef, die niet bang is om het voortouw te nemen en op wie wij kunnen vertrouwen als het om alle HR-zaken gaat?

Dan is een functie als HR manager bij Evita Zorg, een professionele, jonge, innovatieve thuiszorgorganisatie, jou op het lijf geschreven!

Functie

Als HR manager maak je onderdeel uit van de mid-office van Evita. De mid-office speelt een centrale rol en houdt zich bezig met werving en selectie en het inplannen van de zorg bij onze klanten.

Jouw doel wordt om verder inhoud te geven aan HR-afdeling, passend bij Evita. Je zorgt voor een goede inzet van HR-instrumenten, zoals arbeidsvoorwaarden, personeelsplanningen en functiebeschrijvingen. Je kunt alle onderdelen van de HR-discipline met elkaar verbinden, waardoor er een slagvaardige afdeling ontstaat die ook echt toegevoegde waarde heeft. Je hebt visie op HR-beleid en bent niet bang dit uit te dragen.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor een kwalitatief en kwantitatief goede aanwas van zorgverleners met oog voor een juiste balans tussen vraag en aanbod. Evita is in 2014 uitgeroepen tot beste ZZP-opdrachtgever en jij wil natuurlijk dat dat zo blijft! Onder jouw verantwoordelijkheid valt een recruiter, die zich vooral bezig houdt met de uitvoer van de werving en selectieactiviteiten. Jij zorgt voor een goed ingerichte HR-afdeling, waardoor Evita een professioneel werkgever kan zijn.

Aanbod

Evita Zorg biedt jou een uitdagende baan voor 32 uur per week, in een vooruitstrevende professionele organisatie met korte lijnen. Evita is HKZ-gecertificeerd en er is veel aandacht voor opleiding en scholing van medewerkers.

De inschaling voor deze functie is conform code 6 van het Evita functiehuis en bedraagt tussen de € 3.115,- en € 4.184,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor de bereikbaarheidsdiensten en is er een bonusregeling.

Functie-eisen

• Minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van HRM
• Bij voorkeur bekend binnen een thuiszorgorganisatie
• Ervaring met het vormgeven of opzetten van een HR-afdeling
• Een goede mondelinge- en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
• Een representatief voorkomen
• Sympathie en gevoel voor onze klanten
• Vaardig met MS Office
• Bij voorkeur woonachtig in het werkgebied Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar

Organisatie

Evita Zorg is een innovatieve thuiszorgorganisatie voor de regio Haaglanden. De zorgprofessionals van Evita verlenen dagelijks verzorging, verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding en (palliatieve) nacht- of 24-uurszorg aan zorgvragers. Evita Zorg biedt veel particuliere en PGB-zorg.


De zorg van Evita Zorg is vraaggericht. Doel van de zorgverlening van Evita Zorg is haar klanten zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te laten leven in hun eigen vertrouwde omgeving. Evita Zorg wil haar klanten zo ondersteunen dat zij zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze willen en gewend zijn. Een leven waarin ze de dingen kunnen doen die ze, gelet op hun mogelijkheden en beperkingen, zelf belangrijk en zinvol vinden.

Evita Zorg werkt voor een groot deel met zzp’ers; zij vormen de flexibele schil voor acute en complexe thuiszorg. Evita investeert in betrokkenheid en de band met zzp’ers en hecht belang aan de ontwikkeling van het ondernemerschap van de zzp’er. Evita is in 2014 dan ook uitgeroepen tot beste ZZP-opdrachtgever, gevolgd door Aegon en Post NL.

Als HR manager van Evita Zorg is het belangrijk dat je je kunt identificeren met de 4 beloften die Evita Zorg aan klanten doet:
• Klant wordt altijd en op de afgesproken tijd geholpen
• Klant heeft een vaste zorgverlener die bij de klant past en alle voorkomende hulp kan bieden
• Klant kan terecht voor alle hulp thuis: van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging tot aan zorg in de laatste levensfase
• Zorg kan direct worden ingezet; 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Bovens, recruiter bij Evita zorg, op 070-3141600. Een assessment of opdracht maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.