Neo-Mundo

Ingevuld | Coördinerend Adviseur Communicatie voor GGZ Breburg – Brabant

Introductie

Coördinerend Adviseur Communicatie voor GGZ Breburg
Expertise, ontwikkeling, coördinatie en uitvoeringLever jij in de rol van ervaren communicatie-expert graag een bijdrage aan de ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van communicatieactiviteiten en de integratie daarvan in de organisatie? Heb je affiniteit met de thema’s van de GGZ/zorg? Kijk je uit naar de rol van meewerkend voorman/-vrouw? Geef je graag inhoudelijk leiding aan een relatief klein communicatieteam die je wil laten uitblinken? Ben je graag mede verantwoordelijk voor de vertaling van het beleid van een GGZ organisatie in concrete communicatieplannen en de realisatie daarvan? En vind je het een uitdaging om met de tijd de basis te leggen voor branding en positionering van een zorgorganisatie?

Voor GGZ Breburg, een grote zorgorganisatie in Brabant, zijn wij dan op zoek naar jou!

Organisatie

GGZ Breburg belooft voor zijn verzorgingsgebied met meer dan 900.0000 inwoners, om mensen met een psychiatrisch probleem de best passende specialistische hulp en begeleiding te bieden, waarmee zij verder kunnen in het dagelijks leven.
Professionals van verschillende disciplines zetten zich in om samen met de cliënt, diens directe omgeving, hulpverleners en andere maatschappelijke organisaties oplossingen te vinden. Ze doen dit vanuit de volgende kernwaarden: deskundig, doortastend, met aandacht.
Als Coördinerend Adviseur Communicatie ga je aan de slag in het team communicatie. Een afdeling in ontwikkeling met momenteel vier collega’s. Je zal een belangrijke rol gaan spelen in het meebouwen aan de verdere groei en professionalisering van de afdeling communicatie.

Functie

GGZ Breburg zoekt een Coördinerend Adviseur Communicatie met een proactieve en constructieve opstelling die zowel gevraagd als ongevraagd (strategisch) advies geeft over communicatievraagstukken. Het is hierbij van belang om collega’s organisatiebreed te informeren en te betrekken.
In deze functie ga je aan de slag met alle facetten binnen het communicatiedomein: corporate communicatie, woordvoering, perscontacten, de interne en de externe communicatie, social media en crisis & issues. Daarnaast houd je je bezig met de naamsbekendheid van GGZ breburg en marketingcommunicatie.

Jij bent een serieuze en gedegen gesprekspartner voor RvB/directie en verstaat de kunst om met verschillende belangen om te gaan. Een opdracht waarbij er van je gevraagd wordt om van buiten naar binnen te denken.
Als Coördinerend Adviseur Communicatie ga je aan de slag in het team communicatie. Een afdeling in ontwikkeling met momenteel vier collega’s. Je zal een belangrijke rol gaan spelen in het meebouwen aan de verdere groei en professionalisering van de afdeling communicatie.
Samen met het team en de opdrachtgever ga je het communicatiebeleid omzetten in operationele plannen. In samenspraak met decentrale zorggroepen ontwikkel je communicatiestrategieën en ideeën en vertaal je deze naar plannen en activiteiten. Je legt de juiste verbindingen tussen de verschillende communicatie-expertises en vertaalt de ontwikkelingen op jouw eigen werkpakket door naar bredere thema’s en ontwikkelingen. Ook ben je de adviseur en sparringpartner voor collega’s van de afdeling communicatie en ondersteunt hen in hun rol en waarde naar de toekomst toe.

Functie eisen

• Je bent een creatieve (senior) communicatieprofessional met ruime ervaring.
• Je bent gewend om op directie-/RvB niveau te opereren en kunt op strategisch niveau meepraten.
• Je hebt een hbo+ werk- en denkniveau en uitstekende kennis van en ervaring in het vakgebied (marketing) communicatie.
• Je hebt een energieke persoonlijkheid met initiatief en een drijfveer om zaken voor elkaar te krijgen.
• Ervaring binnen een zorginstelling of een organisatie in het maatschappelijk domein is een pre, maar affiniteit met de GGZ / zorg is voorwaarde.
• Ervaring met complexe bestuurlijke maatschappelijke organisaties “in verandering”, waarbinnen soms tegengestelde belangen kunnen spelen is een ‘must’.
• Je bent toe aan een rol van meewerkend voorman/-vrouw en geeft van nature graag inhoudelijk leiding aan een relatief klein communicatieteam die je wil laten uitblinken.
• Je hebt besef dat niet de visie op communicatie het succes bepaalt van de dialoog met de doelgroep maar de manier waarop de doelgroep met de organisatie wil communiceren.
• Je beschikt over een buitengewoon goede antenne voor actuele ontwikkelingen en trends en kunt je ook snel verdiepen in die van de GGZ.
• Je bent aantoonbaar vaardig in het adviseren en het opstellen van adviesproducten, maar weet ook op professionele en efficiënte wijze zorg te dragen voor uitvoering van communicatie-werkzaamheden.
• Je vindt het een uitdaging om met beperkte budgetten aan de slag te gaan en weet hiermee maximaal resultaat te halen.
• De volgende aantoonbare competenties: enthousiast, dienstverlenend en overtuigend, uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden, teamplayer en bruggenbouwer. Je vindt goed en snel je weg in complexe omgevingen en bent een netwerker.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan voor 3-4 jaar in een organisatie met ervaren mensen in de GGZ-sector. Een opdracht waar je als (communicatie)adviseur de mogelijkheid krijgt om samen met het team uit te blinken en bij te dragen aan de ontwikkeling van GGZ-Breburg.
Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring bieden zij een passende marktconforme salariëring conform GGZ-arbeidsvoorwaardenreglement

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floor Bovens, consultant Neo-Mundo, op 010-7600985.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór 10 november 2014 een brief met cv te mailen naar info@neo-mundo.nl of via de website www.neo-mundo.nl.

Solliciteren