Neo-Mundo

Ingevuld | Contractmanager Huisartsenzorg – Door het gehele land

Introductie

Neo-Mundo is voor het landelijk Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) per direct op zoek naar een tweede contractmanager huisartsenzorg tot het einde van dit jaar.

Organisatie

Het GC A opereert landelijk en zorgt ervoor dat goede huisartsenzorg voor alle asielzoekers altijd dichtbij en toegankelijk is. Het primaire zorgproces staat centraal in alles wat ze doen.

GC A is een dochteronderneming van Menzis. Opdrachtgever voor de zorgverlening is Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). GC A is een jonge opererende organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Dit betekent voor iedere functie dat extra beroep wordt gedaan op flexibiliteit, leervermogen en ondernemerschap bij het ontwikkelen en op kwalitatief hoog niveau houden van producten, diensten, werkprocessen en activiteiten. Huisartsen worden gecontracteerd voor de werkzaamheden die verricht worden voor de levering van GC A-eerstelijns huisartsenzorg op locaties en de centrale praktijklijn.

Functie

In 2014 neemt het aantal asielzoekers in Nederland toe. Het COA opent daarom extra opvanglocaties waar het GC A de benodigde huisartsenzorg gaat aanbieden. Hierdoor zullen er meer huisartsen worden gecontracteerd en zoekt het GC A naar een tijdelijk aanvullende contract- /relatiemanager huisartsenzorg.

De contractmanager huisartsenzorg is lid van het Overleg Midden Management (OMM) en fungeert als staffunctie tussen manager zorg en regiomanagers/praktijklijnmanager en adviseert in die hoedanigheid aan deze managers.

In de functie worden externe contacten onderhouden met LHV, uitzendorganisaties, huisartsenposten, eerste en tweedelijns gezondheidszorginstanties. Je houdt je bezig met de landelijke werving van huisartsen voor de locaties in de regio’s, rekening houdend met de kwaliteitscriteria van GC A. Je stelt contracten op en bewaakt contractafspraken. Je onderhoudt daarnaast contacten met huisartsen in de regio in het kader van werving en positionering van GC A en werkt met ze samen. Namens de gecontracteerde huisartsen onderhoud je contacten met huisartsenposten in de regio voor het afstemmen van werkzaamheden en beschikbaarheid tijdens avond- nacht en weekenden.

Functie eisen

Je bent bewezen succesvol als interim manager in de eerstelijnszorg en/of hebt een achtergrond als huisarts. Je bent een relatiebouwer en verbinder pur sang. Je snapt als geen ander de belangen van de verschillende betrokken partijen bij het opzetten en bewaken van soortgelijke dienstverlening die van de huisartsen wordt gevraagd. Je geniet van het samenwerken, relaties onderhouden en tot mooie afspraken komen met professionals / huisartsen. Uit ervaring weet je hoe succesvol je hierin kan zijn. De kwaliteit van zorg en dienstverlening verlies je hierbij nooit uit het oog.

Het GC A zoekt een sterke persoonlijkheid, die zich staande kan houden in een dynamische omgeving. Je bent sterk betrokken bij de doelgroep en voelt daardoor een duidelijke motivatie om je hard te maken voor deze groep. Zelfstandigheid en initiatief zijn voor jou vanzelfsprekende competenties, maar samenwerken schuw je zeker niet. Het is belangrijk dat je bij weerstand kunt meebewegen maar ook je eigen lijn blijft volgen en vasthouden aan je doelen. Een stimulerende houding, overtuigingskracht en sturend vermogen zijn van belang.

Het is een pre als je ervaring hebt in een omgeving waar zorg wordt geboden aan mensen met een diversiteit aan culturele achtergronden, achterstandswijken en zorg voor niet-Nederlandstaligen.

Aanbod

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende opdracht in een organisatie die kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg biedt aan asielzoekers. Het betreft een opdracht voor 6 maanden. Bij aanvang wordt uitgegaan van gemiddeld 20-24 uur per week. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de benodigde inzet in de loop van de opdracht worden uitgebreid. Bij deze opdracht is het van belang dat je vanaf 1 juli beschikbaar bent en daarnaast in de vakantieperiode beschikbaar (in ieder geval 3 weken vanaf 21 juli).

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Bovens, Neo-Mundo, op 010 76 00 985. Wil je graag meer informatie over het Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) Kijk dan op www.gcasielzoekers.nl.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en per direct beschikbaar stuur dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor dinsdag 24 juni, je cv, een kort begeleidend schrijven en een tariefs/salarisindicatie naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Solliciteren