Neo-Mundo

Ingevuld | Directiesecretaris GGZ begeleiding & zorg – Rijswijk

Introductie

Voor de RIBW Fonteynenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste directiesecretaris!

Ben jij een stevige en prettige gesprekspartner, een echte ‘verbindingsofficier’ die deze organisatie en directie-bestuurder inhoudelijk gaat ondersteunen? Ben jij die uitstekende schrijver met bestuurlijke en bedrijfskundige kwaliteiten, die deze nieuwe functie vorm en inhoud geeft?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Organisatie

RIBW Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt sinds 1970 mensen met een psychiatrische aandoening en daarbij mogelijk ernstige psychosociale problemen bij het leiden van een gewoon leven.

Fonteynenburg biedt volwassenen begeleiding in de thuissituatie en in beschermde woonvormen. Bijzondere expertise wordt geboden aan psychiatrisch zieke mensen in combinatie met een verstandelijke beperking, doof- en slechthorendheid, verslaving en forensische problematiek.

Functie

Als directiesecretaris functioneer je als rechterhand van de directeur-bestuurder, waarbij je nauw samenwerkt met de directiesecretaresse en de managers & controller. Omdat het een nieuwe functie betreft, zullen jullie deze in goede samenwerking verdere invulling gaan geven.
Je gaat ondersteunen op externe en strategische processen, als ook op interne, bestuurlijke en organisatorische processen. Op een dusdanige wijze dat de directeur-bestuurder de focus op externe contacten kan richten. Je adviseert haar proactief over zaken die de bedrijfsvoering en ontwikkeling van Fonteynenburg raken. Je beschikt daarom over een heldere visie op de kansen en mogelijkheden in de begeleiding en de zorg, die aansluit bij de visie van de directeur-bestuurder.

We zoeken iemand die analytisch sterk is, over organisatiesensitiviteit beschikt en in staat is om met tact, humor en ondernemingszin bij te dragen aan de ontwikkelingen van Fonteynenburg. Als persoon ben je een integere, accurate en een overtuigende teamspeler, die met respect voor ieders eigen verantwoordelijkheid processen effectief kan organiseren en bewaken. Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn vereist bij het opstellen van jaarplannen, beleidsadviezen, notities, rapportages, verslagen en brieven. Je bent een onafhankelijk denker als aanvulling op een enthousiast en prettig team!

Kerntaken
• Signaleren en bewaken van beleid- en besluitvormingsprocessen
• Medeverantwoordelijk voor de inhoud van de overlegagenda’s van het MT’ en toezien op de uitvoering van de hieruit voortvloeiende acties
• Adviseren, inhoudelijk voorbereiden en ondersteunen van beleids-en besluitvorming door de bestuurder
• Voorbereiden van de rapportages aan en overleg met de Raad van Toezicht
• Voorbereiden van externe bezoeken/presentaties van de bestuurder
• Het schrijven van beleid en adviezen.

Functie eisen

• WO-werk en denkniveau, bijvoorbeeld met als studierichting Bedrijfskunde/Bestuurskunde
• Ervaring in een soortgelijke (beleidsmatige) functie in de zorg of bij een woningbouwcorporatie
• Voldoende senioriteit en ontwikkelde politiek-bestuurlijke sensitiviteit
• Organisatorisch sterk, weet verbinding te maken en heeft een hands-on mentaliteit
• In staat tactvol te handelen met gevoel voor verhoudingen
• Proactief, ondersteunend, klantgericht en ondernemend
• Juridische kennis is wenselijk
• Pre: bekend met de samenwerkingspartners en ontwikkelingen binnen het sociaal domein, justitie keten, (GGZ) gezondheidszorg.

Aanbod

Het betreft een functie voor 24u per week. Afhankelijk van de waardering ervan zal de inschaling plaatsvinden in FWG 60/65. Het salaris bedraagt dan respectievelijk max. € 4.105,- /€ 4.832,- bruto per maand op basis van 36u, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (6,75%). Je werkt voornamelijk vanuit het Servicebureau gevestigd in Rijswijk.

Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de functie voor Fonteynenburg. Voor meer informatie neem je contact op met Floor Bovens, recruiter bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór maandag 19 oktober 2015 een motivatiebrief met CV achter te laten via de button solliciteren rechts onderin of via info@neo-mundo.nl. De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een e-assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Keywords:
Secretaris, bestuur, directie, GGZ, zorg, analytisch, ondersteunend, parttime, Rijswijk.

Solliciteren