Neo-Mundo

Ingevuld | Fondsenwerver (32-38 uur) – Amsterdam

Introductie

Ben jij die innovatieve fondsenwerver, die overal kansen ziet en de drive heeft om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het doel van de KWF Kankerbestrijding? Bedenk jij niet alleen goede ideeën maar ben je ook een doorzetter die mogelijkheden omzet in activiteiten? Is dit jouw tweede of derde stap in je carrière en is het voor jou nu tijd om je in de ‘eredivisie’ van de fondsenwerving te begeven? Dan is de functie als Fondsenwerver bij KWF Kankerbestrijding iets voor jou!

Organisatie

De afdeling Werving van KWF Kankerbestrijding heeft als doel inkomsten te genereren via collecte, mailing, evenementen, nalatenschappen, bedrijven en grote gevers. De fondsenwerver particuliere donateurs opereert in het team ‘Donateurs.’ Dit team bestaat uit circa 25 mensen, die zich onder andere bezighouden met de verschillende kanalen en met de achterliggende data.

Functie

Als fondsenwerver voor particuliere donateurs ga jij je bezighouden met het werven van nieuwe donateurs. Samen met je collega fondsenwerver, die zich toelegt op het behoud van de donateurs, ga je het inhoudelijk programma bepalen voor de fondsenwerfstrategie en stuur je de uitvoering hiervan. Het wervingsprogramma bestaat uit werving via direct dialogue, online, social media, mailings, telemarketing en direct mail. Deze vormen van werven zijn jou zeker niet vreemd. De uitvoering van de activiteiten vindt plaats via de campagnecoördinatoren, waar je veelvuldig mee samenwerkt.

KWF Kankerbestrijding zoekt een fondsenwerver die op een innovatieve, creatieve manier te werk gaat en gedreven wordt door resultaat. Je zit vol met ideeën waar je nieuwe kanalen kunt aanboren om donateurs te bereiken. Je enthousiasmeert je collega’s en neemt ze mee in je plannen. Met in het achterhoofd het doel waarvoor je het allemaal doet: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Naast het initiëren van nieuwe fondsenwervende activiteiten bewaak je ook de voortgang van het programma op kwaliteit, planning en budget. Je hebt hierin goed kostenbesef en kunt een duidelijk financieel plaatje maken, zodat transparantie geborgd blijft.

Functie eisen

• HBO+ of WO werk- en denkniveau
• Minimaal enkele jaren werkervaring op het gebied van communicatie, marketing of fondsenwerving.
• Bewezen succesvol in een ‘Werving’ functie of het aanboren van nieuwe doelgroepen
• Ervaring met het aansturen van werving- of marketingprogramma’s
• Bij voorkeur niet rokend

Aanbod

• Een uitdagende baan bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland
• Enthousiaste en betrokken collega’s
• Flexibele werktijden
• Aandacht voor een gezonde leefstijl
• Goede ontwikkelmogelijkheden
• Een overeenkomst van 32-38 uur per week voor de duur van 1 jaar
• Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een passende salariëring in schaal 10 van KWF Kankerbestrijding.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arnoud Markus (Teamleider Donateurs) of Gerda Polderman (Fondsenwerver) via telefoonnummer 020-5700500.

Sollicitatie

GRAAG REAGEREN DOOR RECHTSTREEKS UW SOLLICITATIE TE STUREN VIA : kwf.onlinevacatures.nl
Stuur vóór 29 september 2014 een motivatie en cv naar KWF Kankerbestrijding, ter attentie van Dorien de Wit (P&O-adviseur).

Solliciteren