Neo-Mundo

Ingevuld | Hernieuwde Oproep: Teamleider Behandeling KWF – Amsterdam

Introductie

Teamleider Behandeling KWF, Amsterdam
Motiverende en betrokken leidinggevende.

Ben jij de teamleider die samen met jouw team zorgt voor de uitvoering van beleid van KWF Kankerbestrijding op het gebied van behandeling van kanker? Ben jij in staat om dit team met passie voor onderzoek en een breed takenpakket gefocust te houden? En weet jij als geen ander hoe je coachend leiding geeft in een omgeving gericht op behandeling en onderzoek? En wil jij dit doen voor KWF Kankerbestrijding?

Organisatie

KWF is het grootste gezondheidsfonds van Nederland dat kankeronderzoek financiert, voorlichting geeft en patiënten ondersteunt. Maak jij graag deel uit van het team van professionals en 120.000 vrijwilligers dat voorop gaat in de strijd tegen kanker?

De afdeling ‘Doelbesteding’ van KWF bestaat uit verschillende teams die zich richten op het faciliteren en ondersteunen van o.a. onderzoek en activiteiten op het gebied van preventie, behandeling en begeleiding van kankerpatiënten. Wij zijn op zoek naar een motiverende teamleider voor het team ‘Behandeling’. Dit team is, in samenspraak met de stakeholders, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en de uitvoering van strategie en beleid gericht op de behandeling van kanker (meer genezing). Optimale en hoogwaardige kennisontwikkeling (onderzoek), kennisvoorziening en bemiddeling rondom behandeling van kanker (voor interne en externe partijen) staan hierbij centraal.

Heb jij passie voor dienend leidinggeven aan een divers team dat bestaat uit hoogopgeleide professionals? Heb jij affiniteit en/of ervaring met de onderzoekswereld? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor deze functie.

Functie

In deze functie werk je mee aan het (toekomstige) beleid van KWF. Je vertaalt het vastgestelde organisatie- en afdelingsbeleid naar jaarplannen en je bent verantwoordelijk voor het budget, de doelstellingen en de werkwijze van je eigen team (+/-10-15 FTE). Tevens draag je in samenwerking met het team bij aan de ontwikkeling van het beleid van de afdeling. Je bent samen met je mede teamleiders verantwoordelijk om de afdeling Doelbesteding een succes te maken. Je bent een coachende en sturende teamplayer. Deze werkzaamheden voer je uit in samenwerking met de projectleiders en onderzoekscoördinatoren uit jouw team. Daarnaast verken je samen met je team wat de beste mogelijkheden zijn om de onderzoeksresultaten door te vertalen naar de praktijk, zodat dit de zorg voor de patiënt ten goede komt.

Functie eisen

Je hebt een WO denk- en werkniveau met bij voorkeur een managementgerichte academische opleiding. Je beschikt over ruime leidinggevende ervaring en bent bekend met de onderzoekswereld, al dan niet in de zorg. Je bent een motivator en sparring partner die precies weet hoe je jouw teamleden kunt stimuleren en je zorgt ervoor dat alle doelen bereikt worden. Daarnaast heb je de capaciteit om beleid en speerpunten (mede) te ontwikkelen.

Aanbod

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende baan in een organisatie die door herstructurering haar fondsen nog efficiënter wil inzetten met als doelstellingen: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Het betreft een fulltime dienstverband (38 uur). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring bieden wij een passende salariëring in schaal 11 conform KWF-arbeidsvoorwaardenreglement (€ 3.520,- / € 5.135,-).

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Wil je graag meer informatie over KWF kankerbestrijding? Kijk dan op www.kwf.nl.

Sollicitatie

Mail vóór 10 juni 2013 een motivatie en cv naar info@neo-mundo.nl of solliciteer direct via de website
www.neo-mundo.nl.

Solliciteren