Neo-Mundo

Ingevuld | Interim Manager Thuiszorg – Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk (BAR)

Introductie

Neo-Mundo zoekt voor Aafje een vakkundig en vooral daadkrachtig Interim manager die de Thuiszorg teams in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (BAR) begeleidt op weg naar nog betere prestaties.

Vanuit jouw ‘state of the art’ kennis en ervaring binnen de Thuiszorg richt je de teams naar een passende en vooral ook goede organisatie en resultaten.

Organisatie

Je gaat aan de slag in een organisatie waar de vele veranderingen steeds vragen om verdere ontwikkeling van de Thuiszorg teams. Om een optimale prestatie voor de organisatie en de teams mogelijk te maken is een kwalitatief en logistiek hoogstaand proces een noodzaak.
In de regio waar je aan de slag gaat biedt Aafje met 10 teams (Barendrecht 2, Albrandswaard 2 en Ridderkerk 6) o.a. geplande en ongeplande verpleging, verzorging en personenalarmering.
Over Aafje thuiszorg huizen zorghotels

Bij Aafje werken 3300 medewerkers en 1500 vrijwilligers. Zij bieden zorg bij klanten thuis, in verzorgings- en verpleeghuizen en in zorghotels. Dat doen ze in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Kijk voor meer informatie op http://www.aafje.nl

Functie

•Je maakt een plan van aanpak om de samenstelling en organisatie van de teams te optimaliseren t.o.v. de zorgvraag en draagt ook zorg voor de uitvoering van het plan.
•Je zorgt daarmee ook voor optimale teamprestaties, goede productiviteit, rollen en samenwerking binnen en tussen teams.
•Je ondersteunt en coacht de medewerkers bij de in gang gezette en benodigde veranderingen, bewaakt en stimuleert de kwaliteit van de werkzaamheden bv. op het gebied van dossiervoering, medicatie en verpleegtechnische handelingen.
•Je herziet daar waar nodig de ondersteunende processen, met het primaire proces als vertrekpunt, zoals het verder verbeteren van administratieve organisatie.

Functie eisen

•Heb jij ruime (interim) ervaring als verantwoordelijk manager in de Thuiszorg en ben jij succesvol geweest in het herpositioneren, veranderen en toekomst proof maken van meerdere teams?
•Kan jij als geen ander een flinke transitie bewezen soepel en met resultaat laten verlopen?
•Ben je ook een echte people manager die graag de teamleden in hun kracht probeert te houden, ondanks alle veranderingen?
•En ben je spoedig beschikbaar?

Aanbod

Dan bieden wij deze uitdagende opdracht, in eerste instantie tot november 2017, waarin je op tijdelijke of interimbasis een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een sterk veranderende en verbeterende thuiszorg organisatie. Voor 32 – 36 uur per week.
Ben je geïnteresseerd stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een kort begeleidend schrijven en een (ZZP)tarief- of salarisindicatie.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft voor de opdracht. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór dinsdag 27 juni 2017 een motivatiebrief met CV achter te laten via de knop solliciteren.

Solliciteren