Neo-Mundo

Ingevuld | Interim P&O Adviseur – Amsterdam

Introductie

Neo-Mundo zoekt per direct voor KWF Kankerbestrijding een Interim P&O Adviseur voor 3 à 4 dagen per week.

Organisatie

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: één op de drie Nederlanders krijgt kanker. KWF wil niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Sinds haar oprichting in 1949 doet KWF Kankerbestrijding al het mogelijke om kanker terug te dringen en onder controle te krijgen. Doel is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven ze fondsen. Ze doen dat niet alleen, maar samen met u. Met KWF Kankerbestrijding investeer je in leven.

Functie

Als Interim P&O Adviseur bent u werkzaam op de afdeling Personeel en Organisatie en rapporteert u aan de Manager van deze afdeling.

Als Interim P&O Adviseur bent u verantwoordelijk voor onder andere:

– het begeleiden en adviseren van medewerkers en leidinggevenden in all-round HR-zaken;

– de uitvoering van alle in-, door- en uitstroomactiviteiten (W&S, afhandeling (open) sollicitaties, inplannen gesprekken, maken van functiebeschrijvingen, bewaken en vastleggen arbeidsvoorwaarden, opleidingstrajecten);

– up-to-date houden van personeelsfiles;

– de uitvoering van het verzuimbeleid alsmede contacten onderhouden met Arbodienst etc.

Functie eisen

U zorgt voor overzicht en neemt initiatieven waar nodig. Hebt overtuigingskracht en bent van nature nieuwsgierig. U bent energiek, ondernemend en komt met nieuwe ideeën.

Daarnaast beschikt u over:

– een HBO-opleiding die met succes is afgerond, bij voorkeur P&A;

– werkervaring in een soortgelijke functie;

– taalvaardigheid en presentatietechnieken, zowel mondeling als schriftelijk.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neo-Mundo, Mijke Eggink 010-7600985. Een eventueel gesprek bij het KWF vindt op korte termijn plaats, waarschijnlijk in de week van 21 januari 2013. De sluitingsdatum voor deze opdrcht is 21 januari 2013.

Sollicitatie

Een reactie, voorzien van korte motivatie en recent CV plus scherpe tariefsindicatie zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet. U gebruikt hiervoor de knop “solliciteren”.

Solliciteren