Neo-Mundo

Ingevuld | Interim P&O Adviseur – ‘s-Gravenhage

Introductie

Neo-Mundo b.v. zoekt voor groeiende en zich steeds verbeterende Thuiszorg-organisatie Evita een Interim P&O Adviseur.

Organisatie

Evita verleent sinds 2005 thuiszorg. De klant ontvangt zorg op maat: een klein team vaste medewerkers, op de tijden en dagen die de klant wenst. Zowel klanten die de zorg zelf financieren als klanten met een AWBZ-indicatie kunnen bij Evita terecht. Het werkgebied is de regio Haaglanden.

De organisatie heeft een vernieuwende stijl van werken door haar werkprocessen te automatiseren. Hierdoor is er veel tijd voor de organisatie van de zorgverlening en het leveren van maatwerk. Het team van Evita bestaat uit 8 mensen op kantoor. In het veld werken 180 zorgprofessionals dagelijks bij 200 vaste klanten.

Functie

Als adviseur stel je in samenwerking met onder andere de betrokken coördinatoren/consulenten, planners en de directie een smart integraal Personeelsbeleid op, inclusief een implementatieplan.

Onderdelen van integraal personeelsbeleid zijn o.a.:

– wervings- en selectieprocedure;
– opvang en begeleiding (nieuwe) medewerkers;
– scholingsbeleid;
– systeem van functioneringsgesprekken, ontwikkel- en
beoordelingsgesprekken;
– competentiemanagement;
– personeelszorg.

Naast een heldere beschrijving van de onderdelen en procedures in toegankelijke documenten, zullen alle medewerkers met taken die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van verschillende onderdelen van het personeelsbeleid in de organisatie over de nodige kennis en vaardigheden moeten beschikken.

Je bent tevens verantwoordelijk voor een kwalitatief en kwantitatief goede aanwas van medewerkers met oog voor een goede balans tussen vraag en aanbod. Het niveau van medewerkers loopt uiteen van huishoudelijke verzorging tot verpleging. Je coördineert het werven en selecteren van medewerkers, het voeren van intake- en aannamegesprekken en doet hierin ook zelf jou deel. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur zorg.

Functie eisen

Je beschikt over ruime ervaring in de Thuiszorg en geniet van de combinatie uitvoering, advies en beleid. Je hebt aantoonbaar ervaring met het opstellen van een integraal personeelsbeleid en hebt een vergelijkbare opdracht met succes afgerond.

Als HR professional bent u besluitvaardigheid, communicatief vaardig/inlevend, resultaatgericht, overtuigend, vernieuwend/pro-actief/actief, je houdt van netwerken en bent flexibel.

Aanbod

Een intensieve en uitdagende opdracht voor een periode van 3 tot 4 maanden. Inzet 3 dagen per week. Startdatum per direct.

Inlichtingen

Neo-Mundo b.v., Mijke Eggink: telefoonnummer: 010-7600985.

Sollicitatie

Kandidaten worden op dit moment voorgedragen aan Evita.

Solliciteren