Neo-Mundo

Ingevuld | Interim Senior Adviseur Kwaliteit – Assen

Introductie

Voor VanBoeijen zoeken wij met spoed een tijdelijk Senior Adviseur Kwaliteit die, ter versterking van de bestaande collega, de organisatie in haar ontwikkeling ondersteunt.

Organisatie

Bij VanBoeijen werken ruim 1600 medewerkers. Zij ondersteunen en begeleiden in de omgeving Drenthe meer dan 700 uitwonende en enkele honderden thuiswonende kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke handicap bij leren, wonen, werken en vrije tijd.

Zij hebben locaties in onder meer Assen, Anderen, Broekhuizen, Grolloo, Havelte, Hoogeveen, Meppel (Het Erf), Roden en Steenwijk.

Functie

We zijn op zoek naar een kwaliteitsadviseur met ervaring, die gericht en projectmatig werkt aan resultaten. Je kent het speelveld van wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de zorg, met al haar protocollen en richtlijnen. Jij behoudt hierin ten alle tijden het overzicht. Daarnaast adviseer en initieer je benodigde verbeteringen in systemen en processen. Ook weet je de vertaalslag naar de medewerkers te maken. IGZ, audits, beleidsstukken en Sire onderzoek zijn je volledig bekend.

Je ondersteunt en adviseert bij de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid in een uitdagende, dynamische en sterk veranderende omgeving.

Samen met je collega(’s) draag jij bij aan de doorontwikkeling van het kwaliteitsbeleid en weet je verbeteringen te implementeren. Op papier, maar vooral in de praktijk.

Functie eisen

• Je bent een ervaren (interim) adviseur in een beleids-/staffunctie of als adviseur in de consultancy voor de Zorg;
• Aantoonbare succesvolle resultaten in eerdere soortgelijke opdrachten;
• Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau (bijvoorbeeld bedrijfskunde, beleid & management gezondheidszorg) met aanvullende kennis op het gebied van zorgorganisaties en kwaliteit;
• Je bent resultaatgericht en geeft niet op, waarbij samenwerken met anderen voorop staat;
• Je bent analytisch en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden;
• Je kan overtuigen en beïnvloeden op de diverse niveaus in de organisatie en je bent omgevingsbewust.
• Dit alles met humor en gedrevenheid

Aanbod

Een interessante opdracht bij een zorgorganisatie in ontwikkeling, waar je de ruimte krijgt om echt iets bij te dragen.
De opdracht duurt 6 maanden, en is voor 36u per week (32u is bespreekbaar).

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Neo-Mundo via 010-7600985. De gesprekken bij VanBoeijen vinden plaats op woensdag 7 september 2016.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en per direct beschikbaar stuur dan zo spoedig mogelijk je cv, een kort begeleidend schrijven en je tarief- of salarisindicatie.

Solliciteren