Neo-Mundo

Ingevuld | Interim Senior Beleidsadviseur GGZ – Nederland

Introductie

Regelmatig zijn wij op zoek naar interim Senior Beleidsadviseurs.

Ben jij een ervaren adviseur in de zorg? Herken jij jezelf als iemand die veranderingen van wet- en regelgeving en de actuele financiële ontwikkelingen in de zorg op de voet bijhoudt? Heb je gevoel voor zorgprocessen en ervaring met AO/IC? En ben je in staat deze complexe materie te vertalen tot de essentie en dit vervolgens binnen de gehele organisatie te vermarkten en implementeren?

Kortom: Ben jij de expert die de organisatie helpt regelarm te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Opdrachtgevers in de GGZ zijn regelmatig op zoek naar interimmers of consultants die kunnen ondersteunen bij het vertalen van wet- en regelgeving naar de praktijk.

Functie

Als senior beleidsadviseur analyseer je wet- en regelgeving, volg je recente ontwikkelingen en begrijp je de gevolgen voor de organisatie. Aan de hand daarvan signaleer je de knelpunten in het bestaande beleid, formuleer je beleidsalternatieven en help je deze te implementeren. Huidige zorgprocessen houd je tegen het licht en daarbij ontwikkel je vernieuwende processen. Je hebt hierbij een resultaatgerichte en verbindende opstelling en bent niet bang om gevraagd én ongevraagd advies te geven.

Je bent een deskundig beleidsadviseur met organisatiesensitiviteit, die in processen en modellen kan denken. Jij coördineert het proces van uitvoering, bewaakt de voortgang en legt verantwoording af over de resultaten. Daarbij zorg je voor draagvlak bij de zorgafdelingen, voor de implementatie van het beleid. Je moet dus goed kunnen overtuigen en stressbestendig zijn! Verder verzorg je als beleidsadviseur voorlichting over wet- en regelgeving en ben je aanspreekpunt en vraagbaak voor de medewerkers; je bent eigenlijk een klankbord, expert, intermediair en uitvoerder ineen.

Functie eisen

•Je bent een ervaren adviseur in de zorg.
•Je beschikt over Post HBO/universitair werk- en denkniveau.
•Je hebt kennis van en ervaring met het (her-) inrichten van processen en procedures
•Je hebt kennis en ervaring met AO/IC en procesmanagement
•Je weet risico’s te analyseren en bent bewezen succesvol om snel te schakelen en proces-verbeteringsprojecten tot een goed einde te brengen.
•Je beschikt over uitstekende sociale- en procesvaardigheden, geduld, incasserings- en relativeringsvermogen.
•Je kunt projectmatig werken en coördineren.
•Je bent in staat jouw focus op het eindresultaat te houden en bent een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving.
•Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en komt tot breed gedragen voorstellen.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door je beschikbaarheid, een tariefindicatie en een recent CV plus korte motivatie achter te laten. Je gebruikt hiervoor de knop “solliciteren”.

Solliciteren