Neo-Mundo

Ingevuld | Interim Teamleider financiele administratie en facturatie Welzorg – Almere

Introductie

Neo-Mundo is voor Welzorg, een landelijk opererende onderneming die materialen en services levert aan opdrachtgevers in de Zorg en voor Gemeenten, op zoek naar een tijdelijk Teamleider (Financiële) Administratie.

Organisatie

Welzorg levert materialen en services aan gemeenten, instellingen en particuliere klanten. De eindgebruikers hebben een functie- of mobiliteitsbeperking en maken gebruik van rollators, rolstoelen, krukken of scoot-mobiel.

Functie

Je geeft leiding aan medewerkers van de (Financiële) Administratie op de vestiging in Almere. Zij zorgen er voor dat de administratie en facturatie correct en efficiënt verloopt richting oa. de Zorgverzekeraars en de WMO organisaties.

Taken:

Je bent verantwoordelijk voor het verwerken, afhandelen en opvolgen van de administratie en de facturatie, opdat deze tijdig en correct uitgevoerd worden.

Je zorgt samen met de ongeveer 7 teamleden voor het optimaal organiseren van de werkzaamheden van het team en kan als meewerkend voorman ook je rol pakken.

Je zorgt voor een optimale samenwerking en communicatie in je team en tussen het team en collega’s. Lost eventuele problemen op.

Je bent een echte peoplemanager die graag de teamleden in hun kracht probeert te houden, ondanks alle veranderingen

Je onderhoudt intern contacten met betrokkenen en verantwoordelijken.

Je voorziet de verantwoordelijk manager van de juiste rapportages. Je ondersteunt de medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden en bewaakt en stimuleert de kwaliteit van de werkzaamheden.

Functie eisen

Eisen:
Heb jij ruime leidinggevende ervaring als teamleider financiële administratie en facturatie, bij voorkeur ook bij een omgeving voor Zorgklanten en Gemeenten?

Kan jij als geen ander (financiële) administratieve processen en facturatieprocessen soepel laten verlopen?

Jij kent de regelgeving rondom bij voorkeur de Zorgverzekeringswet en WMO en de implicaties voor bovenstaande processen?

Je bezit de volgende competenties: Oplossingsgericht, inlevend denken, normgevoel, kwaliteitsgericht, zorgvuldig werken, planmatig werken en accuratesse.

Aanbod

Dan bieden wij een uitdagende opdracht binnen een toonaangevend bedrijf in Nederland!

Het betreft een opdracht voor ~in eerste instantie 3 maanden met optie tot verlenging.

Er wordt uitgegaan van een inzet van 4 a 5 dagen per week.

Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de benodigde inzet in de loop van de opdracht worden aangepast.

Bij deze opdracht is het van belang dat je per direct of binnen afzienbare tijd beschikbaar bent.

Inlichtingen


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neo-Mundo, Floor Bovens of Mijke Eggink 010-7600985.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en liefst per direct beschikbaar stuur dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk woensdag 13 januari, je cv, een kort begeleidend schrijven en een tariefindicatie.

Reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Solliciteren