Neo-Mundo

Ingevuld | Interim Teamleider Medische Registratie en Interne Controle; Projectleider migratie diagnose- en registratiesysteem – Noord Holland

Introductie

Voor de afdeling Financiën in een (Opleidings-)Ziekenhuis (± 1.000 patiënten, 1.500 medewerkers) zoeken wij een Interim Teamleider Medische Registratie en Interne Controle, tevens Projectleider migratie diagnose- en registratiesysteem voor 2 samenwerkende ziekenhuizen.

Functie

Je geef leiding aan de medewerkers.
Je bent verantwoordelijk voor en optimaliseert daar waar nodig en gewenst de inrichting van de administratieve organisatie (AO) en de interne controle (IC). Je vertaalt het zorgproces naar de inrichting van het zorgadministratieve proces. Doel is een juiste vastlegging en verwerking van de gegevens rondom het zorgproces (LMR- en overige registraties). Je houdt hierbij rekening met de interne (zorg)processen en externe vereisten zoals wet- en regelgeving, standaarden en financieringsstromen.

De registratiemethodiek gaat veranderen, mede in het licht van de EPD implementatie. Je bent verantwoordelijk voor de migratie naar en implementatie van een nieuw diagnosesysteem(ICD10) en registratiesysteeem(CBV), in dit geval voor twee samenwerkende ziekenhuizen. Het gaat daarbij tevens om de bijbehorende aanpassing van de werkprocessen en benodigde personele inzet.

Verder wordt de verbinding op termijn met betrokken bedrijfsonderdelen (zoals de ‘DOT helpdesk’) verkend.

Er kan een beroep worden gedaan op de opgebouwde kennis en ervaring in een ander samenwerkend ziekenhuis.

Van belang is een inspirerend werkklimaat te creëren in een situatie met veel verandering gericht op medewerkers tot goede prestaties laten komen en zich optimaal te ontwikkelen.

Functie eisen

Je bent resultaatgericht en weet snel verbeterpunten te herkennen. Je bent analytisch en brengt op een heldere manier de boodschap over.

Je bent vooral ook een motiverende leidinggevende voor je team en kan ze begeleiden in de veranderingen.

Je bent bewezen succesvol in een soortgelijke verander-, ontwikkel- en migratieopdrachten.

Je bent bekend met Zorgadministratie, medische terminologie en medische codeersystemen.

Je hebt kennis van DBC/DOT-regelgeving (van alle specialismen, van de NZa en van de zorgverzekeraars) en ervaren met AO/IC.

Technische en inhoudelijke kennis van Hospital View en Key View Plus is een pre.

Aanbod

Een aantrekkelijke opdracht, deels in verschillende ziekenhuizen. Deel worden van een professionele afdeling F&C.

De opdracht is voor 8 à 9 dagdelen per week voor de duur van 4 tot 6 maanden.

Inlichtingen

Neo-Mundo, Mijke Eggink, 010-7600985

Sollicitatie

Je reactie, voorzien van korte motivatie en recent CV plus scherpe tariefsindicatie zien wij graag voor 12 april 2012 tegemoet. Je gebruikt hiervoor de knop “solliciteren”. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Neo-Mundo, Mijke Eggink 010-7600985.

Solliciteren