Neo-Mundo

Ingevuld | Kwartiermaker CSA (24 uur) – Noord-Brabant

Introductie

Voor een groot ziekenhuis zoeken wij een ‘kwartiermaker’ om samen met de Lokatiemanager (tevens Terzake Deskundige) plus de 2 Teamleiders toe te werken naar een visie op de toekomst, de gewenste organisatiewijze en bijbehorende invulling van functies en rollen.

Organisatie

Opdrachtgever is de sector manager dagbehandeling OK, CSA Anesthesie. Gewerkt wordt aan voorstellen voor het verder optimaliseren en professionaliseren van afdeling en het harmoniseren en toekomstbestendig maken van de organisatiestructuur.

Functie

De Kwartiermaker initieert, begeleidt en implementeert de benodigde veranderingen en verbeteringen. De Lokatiemanager is naast de Kwartiermaker going concern verantwoordelijk.

Gedurende de opdracht zullen onderstaande thema’s aan de orde komen;
• Probleemanalyse en ontwikkelslag afdelingen / teams.
• Interventiekunde, plan van aanpak, dimensioneren van organisatieverandering,
• Uitvoering.
• Energie en tijdhorizon van betrokkenen, early benefits, verankeren van veranderingen en afronding.

Daarnaast is de Kwartiermaker ter overbrugging lijnverantwoordelijke voor 1 van de teams.

Functie eisen

Als Kwartiermaker van de CSA voldoe je aan de volgende eisen: – academische opleiding, – bekend met het functioneren van een CSA, – actuele vakinhoudelijke kennis die in staat stelt het team van de CSA aan te sturen, – ervaring met verbetering van dienstverlening binnen een ziekenhuisomgeving, resultaatgericht, – uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en overtuigingskracht, – toont betrokkenheid, samenwerking en ambitie, – leidinggevende ervaring, specifiek in het laten functioneren van teams met zelfstandige teamleden, – beschikbaarheid per direct voor 3/4 dagen per week

Aanbod

Mooie opdracht in een groot ziekenhuis voor 3 dagen per week voor een periode van 3-4 maanden

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010-7600985.

Sollicitatie

Stuur voor 18 maart 2013 een cv met motivatiebrief naar info@neo-mundo.nl of solliciteer via onze website www.neo-mundo.nl.

Solliciteren