Neo-Mundo

Ingevuld l Teamleider Hooge-Werf (28 – 36 uur) bij Argos Zorggroep – Poortugaal

Introductie

Weet jij door coachend en zichtbaar leiderschap medewerkers te ondersteunen en in hun kracht te zetten? Kan jij als geen ander je handen uit de mouwen steken en operationeel aan de slag gaan? En wil jij je inzetten om de beste zorg te bieden aan de bewoners van deze locatie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag werken ze samen aan hun klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Functie

Dichtbij de dorpskern van Poortugaal vind je het sfeervolle en eigentijdse Hooge-Werf. Ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen, vinden hier een warm thuis. Hooge-Werf beschikt over moderne faciliteiten en een gezellige Brasserie.

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, zowel zorginhoudelijk en organisatorisch als voor een optimaal woonklimaat in het woonzorgcentrum. Je houdt de operatie draaiende, hebt aandacht voor de medewerkers en je kunt deze in hun kracht zetten. Je legt daarbij verantwoording af aan de Manager Wonen & Zorg en Manager Bedrijfsvoering, die de locatie duaal aansturen.

Jouw uitdaging:
– Organiseren en realiseren van wonen, zorg en welzijn op de Hooge-Werf samen met je 3 collega’s Teamleiders en de Managers Wonen & Zorg en Bedrijfsvoering.
– De uitvoering van het personeelsbeleid, je bent verantwoordelijk voor een team van 20FTE.
– Jouw medewerkers voelen zich door jou ondersteund en gefaciliteerd om de zorg te kunnen verlenen.
– Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg goed is en de registratie hiervan voldoet aan de vastgestelde normen.
– Je ondersteunt zo nodig in de uitvoering van de directe zorg.

Functie eisen

– Je bent gediplomeerd verpleegkundige (BIG geregistreerd).
– Je hebt leidinggevende ervaring opgedaan binnen de zorg.
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor de contacten met medewerkers, bewoners en familie.
– Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler en je hebt een goed organisatorisch vermogen.
– Je bent flexibel, creatief in het zien van mogelijkheden en je vindt het coachen van deskundigheidsbevordering belangrijk.

Aanbod

– Een uitdagende baan voor 28 – 36 uur waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.
– Een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve zorgverzekeringen en een zeer uitgebreid meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een eigen fietsplan.
– Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Teamleider Zorg is ingeschaald in FWG 50.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Teamleider Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten. Een digitaal assessment en een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn zijn onderdeel van de procedure. Daarnaast is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Solliciteren