Neo-Mundo

Ingevuld | Leidinggevende a.i. Weekend Avond Nacht Team – Noord-Holland

Introductie

Voor een aanbieder in de zorg in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Leidinggevende a.i. Weekend, Avond en Nacht team, voor ongeveer 3-4 maanden +/- 16- 24 uur.

Organisatie

Als aanbieder van zorg wil de organisatie zorg en ondersteuning geven aan een ieder die om welke reden dan ook niet (meer) in staat is om zijn of haar eigen leven op eigen kracht vorm te geven. Daarnaast vindt zij het van belang dat hun cliënten deel blijven uitmaken van de samenleving waarin zij zijn geboren en opgegroeid.

Functie

Wij zijn voor deze organisatie op zoek naar een meer dan stevig interim leidinggevende van het team WAN hoofden. Het WAN hoofd (Hoofd weekend avond en nacht) zorgt tijdens de dienst voor de ondersteuning van locaties. Cliënten moeten een volledig beroep kunnen doen op kwalitatieve en kwantitatieve zorg, gedurende zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. Medewerkers moeten te aller tijde een beroep kunnen doen op advies en ondersteuning van de collega.

De weekend-, avond- en nachtdiensten moeten op korte termijn steeds beter zowel inhoudelijk, organisatorisch als financieel goed en verantwoord georganiseerd worden. Een plan wordt daartoe voorbereid.
Belangrijke uitgangspunten bij de opdracht voor de tijdelijke leidinggevende zijn:
– Veiligheid voor bewoners en personeel
– Evenwichtige verdeling van inzet (omvang en deskundigheid) binnen de 24 uur
– Flexibele beschikbaarheid van verpleegkundige ondersteuning

Functie eisen

– Ervaren en bewezen succesvol met soortgelijke opdrachten.
– Een krachtig manager die niet terug deinst voor het nemen van de passende maatregelen.
– Een peoplemanager met daadkracht, creativiteit en uitgesproken management kwaliteiten.

Aanbod

Een intensieve en uitdagende opdracht voor een periode van 3 tot 4 maanden. Inzet 2 a 3 dagen per week. Startdatum per direct.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze opdracht kunt u contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Directeur Neo-Mundo, 010 760 09 85.

Sollicitatie

Stuur vóór 11 november 2012 een cv met motivatiebrief naar info@neo-mundo.nl of solliciteer via onze website www.neo-mundo.nl.

Solliciteren